Δίπλα στους σεισμοπαθείς του Αρκαλοχωρίου ο Χάρης Μαμουλάκης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Δίπλα στους σεισμοπαθείς του Αρκαλοχωρίου ο Χάρης Μαμουλάκης

Τους σεισμοπαθείς που περνούν για δεύτερη χρονιά τις ημέρες των γιορτών σε οικίσκους, επισκέφτηκε την Δευτέρα 26/12, επομένη των Χριστουγέννων, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.

 


Ο Χάρης Μαμουλάκης βρέθηκε στο Αρκαλοχώρι, το Χουμέρι και το Αρχοντικό, μίλησε με τους κατοίκους των «προσωρινών» οικισμών, άκουσε τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους και σε δήλωσή του ανέφερε: «Για μια ακόμη χρονιά, οι σεισμοπαθείς της ευρύτερης περιοχής του Αρκαλοχωρίου περνούν τις γιορτές των Χριστουγέννων σε οικίσκους. 

 

Στους οικίσκους που τοποθετήθηκαν για να εξυπηρετήσουν προσωρινές ανάγκες, αλλά σήμερα, 15 μήνες μετά τον καταστροφικό σεισμό του Σεπτεμβρίου του 2021, αποτελούν μια ιδιότυπη καθημερινότητα. Και μπορεί τα αισθήματα φιλοξενίας που τους διακατέχουν να μην έχουν υποστεί την παραμικρή «ρωγμή» από την πολύμηνη ταλαιπωρία τους, οι αντοχές τους όμως δοκιμάζονται σκληρά. 

 

Γι’ αυτό και παραμένουμε στο πλευρό τους, στηρίζουμε τον αγώνα τους, αναδεικνύουμε την αναντιστοιχία των κυβερνητικών υποσχέσεων σε σχέση με τις πράξεις και πιέζουμε ώστε να δοθούν οι απαιτούμενες λύσεις. Έτσι θα συνεχίσουμε μέχρι να γυρίσουν όλοι σπίτι τους!».

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ......... .........

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ