Το FODELE RUN σας καλεί να γνωρίσετε τις ομορφιές του Φόδελε - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Το FODELE RUN σας καλεί να γνωρίσετε τις ομορφιές του Φόδελε

Αύριο στις 12 το μεσημέρι θα δοθεί η εκκίνηση στον αγώνα δρόμου FODELE RUN με στόχο την στήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου Ενημέρωσης & Προστασίας Καρδιοπαθών Παιδιών, «Η Καρδιά του Παιδιού». 

 

Οι αθλητές, μικροί και μεγάλοι, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ δύο πανέμορφων φυσιολατρικών διαδρομών, μήκους 10.500 μέτρων για ενήλικες και 7.000 μέτρων για ενήλικες και παιδιά. Δύο διαδρομές μέσα στο πράσινο που θα δώσουν την ευκαιρία σε όσους συμμετέχουν να γνωρίσουν τις ομορφιές του Φόδελε. 


 

Τον 8ο αγώνα FODELE RUN διοργανώνουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φόδελε και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ενημέρωσης και Προστασίας Καρδιοπαθών Παιδιών «Η Καρδιά του Παιδιού» με τη στήριξη του Δήμου Μαλεβιζίου. 

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όσων θέλουν να συμμετέχουν στον αγώνα θα αναχωρήσει λεωφορείο από την πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο( μπροστά από το άγαλμα του Ελε. Βενιζέλου) στις 10.00 το πρωί. 

 

Οι εγγραφές στον αγώνα μπορούν να γίνουν μέχρι και μισή ώρα πριν από την εκκίνηση.

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στον αείμνηστο Γιώργο Βουράκη, ο οποίος είχε υπηρετήσει ως γραμματέας στο Φόδελε και έχασε τη μάχη για τη ζωή πριν 12 χρόνια, έχοντας γεννηθεί με σοβαρή καρδιοπάθεια.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ......... .........

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ