Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε με περίπτερο και δράσεις στην «ITB BERLIN 2023» - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε με περίπτερο και δράσεις στην «ITB BERLIN 2023»

 Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στην «ITB BERLIN 2023», η οποία πραγματοποιήθηκε από τις έως τις 9 Μαρτίου στο Βερολίνο της Γερμανίας.


 Η ITB αποτελεί την μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση τουρισμού και η συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης έδωσε την ευκαιρία στα στελέχη της να παρουσιάσουν τις μοναδικές ομορφιές της Κρήτης με στόχο την περαιτέρω αύξηση του τουριστικού ρεύματος από την Γερμανία και το 2023.



 Πλήθος κόσμου επισκέφτηκε το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης και ενημερώθηκε για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού, τα αξιοθέατα και τις δραστηριότητες που προσφέρει η Κρήτη στον επισκέπτη, 365 μέρες τον χρόνο.

Παράλληλα με την συμμετοχή στην έκθεση πραγματοποιήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης εκδήλωση με θέμα «Πεζοπορικό και Γαστρονομικό ταξίδι με άρωμα Κρήτης» με στόχο την ενίσχυση της εικόνας της Κρήτης στους Γερμανούς οι οποίοι δείχνουν την προτίμηση τους στο νησί εδώ και χρόνια, γεγονός που αποδεικνύεται από τον αριθμό αεροπορικών αφίξεων, με την Γερμανική αγορά να συνεχίζει να κατακτά την πρώτη θέση. 

Επιπλέον, έλαβε χώρα παράλληλη εκδήλωση στο Κρητικό εστιατόριο «Der Kretaner» όπου οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κρήτης υποδέχθηκαν τους καλεσμένους, παρουσιάστηκε ο προορισμός από τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και μέσω τοπικών γεύσεων προβλήθηκε η Κρητική Διατροφή.

Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κρήτης κ. Κυριάκος Κώτσογλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λασιθίου κ. Ιωάννης Ανδρουλάκης, ο προϊστάμενος της Δ/νσης Τουρισμού κ. Νίκος Αλεξάκης και η προϊσταμένη του τμήματος τουρισμού Π.Ε. Λασιθίου κ. Μαρία Λαβδάκη.

Ο κ. Κώτσογλου δήλωσε: «Κάθε φορά που συμμετέχουμε σε εκθέσεις στην Γερμανία, έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε την αγάπη που τρέφει αυτό το έθνος για το Τουριστικό προϊόν της Κρήτης. 

Τούτη τη φορά όμως, σε αυτή την ΙΤΒ, είδαμε και τους Κρήτες επιχειρηματίες πολύ ευχαριστημένους, το περίπτερό μας γέμισε με συναντήσεις και χαμόγελα, όλα, οιωνοί μιας ακόμα εξαιρετικής χρονιάς, μιας ακόμα χρονιάς ρεκόρ!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........