Ένα Λεύκωμα Διαφήμιση Για Την Κρήτη...Ελλάς Άνωθεν

 Οι μοναδικοί θησαυροί της ελληνικής φύσης : τα ποτάμια και οι λίμνες της χώρας μας, εθνικοί δρυμοί, υγρότοποι διεθνούς σημασίας, φυσικά μνημεία, δάση και θαλάσσια πάρκα. 



Ακόμη, τα ιστορικά μνημεία και οι αρχαιολογικοί χώροι της πατρίδας μας, οι πύργοι, τα παλάτια, οι ναοί, τα κάστρα, τα στάδια, τα μοναστήρια, τα θέατρα, τα ερείπια αρχαίων πόλεων και βυζαντινών οικισμών που έγραψαν λαμπρές σελίδες στην ιστορία και κληροδότησαν τον πολιτισμό τους στην ανθρωπότητα. 


3+(1)

1+(1)

2+(1)

4

6

Η Κρήτη μας, με τα φαράγγια, τις οροσειρές, τους κάμπους και  τις παραλίες της, από την Κνωσό, τη Φαιστό  και το Ηράκλειο, στην πεδιάδα της Μεσαράς, στο Ροδάκινο και το φαράγγι της Σαμαριάς και από τα Χανιά, τα Φαλάσαρνα και το Ελαφονήσι  στην άλλη άκρη στο Βάι, την Ελούντα  και στην Ιεράπετρα, μέσα από εξαιρετικές αεροφωτογραφίες που  αποτυπώνονται τα πολλά  πρόσωπα του νησιού.  

11

12

13

anothen8

5

14

15

16

anothen2

anothen5

anothen6

anothen7

anothen10

http://www.protothema.gr/

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........