Στο ΤΟΕΒ Ιεράπετρας βρέθηκε η υποψήφια βουλεύτρια Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Πελαγία Πετράκη

 Από την επίσκεψη στον ΤΟΕΒ Ιεράπετρας.

Όλοι γνωρίζουμε ότι χωρίς νερό δεν μπορεί να υπάρξει ζωή και χωρίς αρκετό και ποιοτικό νερό δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη και ευημερία.
Η σωστή και ορθολογική χρήση του νερού είναι εξαιρετικής σημασίας για την Ιεράπετρα μια από τις πιο ξηροθερμικές περιοχές της Ελλάδας με μεγάλη ανεπτυγμένη αγροτική παραγωγή.




Eνημερωθήκαμε λοιπόν για τη λειτουργία του ΤΟΕΒ Ιεράπετρας, για τα έργα που κατασκευάζονται αλλά και τα έργα που προγραμματίζονται ώστε να διασφαλιστεί η ποσότητα του απαιτούμενου νερού αλλά και να επεκταθούν οι αρδευόμενες περιοχές.

Ο ΤΟΕΒ Ιεράπετρας είναι ένα καλό παράδειγμα αποτελεσματικής διαχείρισης του νερού και αξιοποίησης των υποδομών _του φράγματος Μπραμιανών και των συνοδών έργων του.


Ωστόσο η ενεργειακή κρίση και η διαχείριση της από την κυβέρνηση της ΝΔ έχει οδηγήσει σε αύξηση των τιμών του αρδευτικού νερού που τελικά πιέζει το αγροτικό εισόδημα και αυξάνει το κόστος για τον καταναλωτή.

Με αφορμή την επίσκεψη στον ΤΟΕΒ Ιεράπετρας επισημαίνουμε ακόμα μία φορά ότι η βιώσιμη διαχείριση των υδάτινων πόρων , η προστασία τους και η σημασία του νερού ως κοινωνικού και δημόσιου αγαθού βρίσκονται στον πυρήνα της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........