Συνεχίζει τις περιοδείες του στο Νομό Ηρακλείου ο Νίκος Ηγουμενίδης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Συνεχίζει τις περιοδείες του στο Νομό Ηρακλείου ο Νίκος Ηγουμενίδης

 Αδιάλειπτα συνεχίζει τις περιοδείες του ο Νίκος Ηγουμενίδης σε όλο το Νομό Ηρακλείου.  Ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ βουλευτής Ηρακλείου επισκέφθηκε τις τελευταίες μέρες χωριά του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, του Δήμου Βιάννου, καθώς και συνοικίες της πόλης του Ηρακλείου. Όπου κι αν βρέθηκε στην περιοδεία του, ο Νίκος Ηγουμενίδης έγινε δεκτός με ιδιαίτερη θέρμη και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους πολίτες για τα προβλήματα της καθημερινότητας στα οποία έστρεψε την πλάτη η απερχόμενη Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Κατά την επίσκεψη του σήμερα στη λαϊκή αγορά στα Καμίνια μαζί με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σημείωσε ότι «κανένα ουσιαστικό μέτρο ελάφρυνσης δεν έλαβε ο Μητσοτάκης για τα ευρύτερα στρώματα του πληθυσμού», σημειώνοντας την ανάγκη να υπάρξουν μέτρα που θα αφορούν την κοινωνική πλειοψηφία και μέτρα ανάσχεσης του κύματος ακρίβειας, ενώ σε ομιλία του από τον Δήμο Μινώα Πεδιάδος και σε συγκέντρωση που διοργάνωσε η ΟΜ Μινώα Πεδιάδος μέσα στο Σαββατοκύριακο επεσήμανε ότι «στις 21 Μαΐου ο ελληνικός λαός θα πει “Ως εδώ!”. Θα γυρίσει την πλάτη στην αδικία και θα επιλέξει Δικαιοσύνη παντού», όπως τόνισε, ενώ ειδικό βάρος έδωσε στο Αρκαλοχώρι και στους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν από τον σεισμό: «Είναι ντροπή να μην έχουν δοθεί ακόμη άδειες, να δεσμεύονται τα ποσά της αρωγής και η Κυβέρνηση να παραμένει θεατής».




Από τον Δήμο Βιάννο όπου επίσης περιόδευσε για μια ακόμη φορά τόνισε για το διακύβευμα της 21ης Μαΐου: «Μόνο η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σημαίνει ήττα της ΝΔ και του καθεστώτος Μητσοτάκη. Μόνο αν ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ κερδίσει τις εκλογές θα έχει την πολιτική αλλά και την ηθική νομιμοποίηση να δημιουργήσει συμμαχίες και μια κυβέρνηση σταθερή και μακράς πνοής», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. 



Σε σημερινή του μάλιστα συνέντευξη στα τοπικά μέσα της Κρήτης, ο υποψήφιος βουλευτής επανέλαβε ότι το πραγματικό δίλημμα των εκλογών είναι: «Ξανά Μητσοτάκης ή Αλλαγή. Η απλή αναλογική δεν σημαίνει χαλαρή ψήφος. Χαλαρή ψήφος σημαίνει Μητσοτάκης και διαιώνιση του δράματος που ζήσαμε 4 χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........