Η Δημόσια Υγεία στο προσκήνιο - Στο ΠΑΓΝΗ η Ελένη Βατσινά

 Οι υποψήφιοι βουλευτές Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής επισκέφθηκαν σήμερα Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Θέματα Δημόσιας Υγείας συζήτησαν οι υποψήφιοι βουλευτές ν.Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, που επισκέφθηκαν το ΠΑΓΝΗ και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από το Ενιαίο Σωματείο Εργαζομένων και τη Διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος.



"Η μακρά αναμονή για γιατρό και χειρουργεία, η υποστελέχωση και η εξουθένωση των εργαζομένων, ο εξοπλισμός είναι μερικά μόνο από τα θέματα που χρήζουν παρέμβασης και μάλιστα άμεσης" - σχολίασε η υποψήφια βουλευτής Ελένη Βατσινά.


Η Δημόσια Υγεία άλλωστε, επισήμανε η κ.Βατσινά, είναι ένα θέμα άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία του ΠΑΣΟΚ αλλά και τις αξίες που διαχρονικά διατρέχουν το κόμμα, ενώ και το ίδιο το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου που σήμερα καλύπτει τις ανάγκες όχι μόνο της Κρήτης αλλά και των γειτονικών νησιών φέρει την υπογραφή του ΠΑΣΟΚ και του Ανδρέα Παπανδρέου.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........