Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατσίδων Σας Προσκαλεί Στην Αναβίωση Της Κρητικής Καντάδας Στα Παραδοσιακά Σοκάκια Των Πατσίδων

  Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατσίδων σας προσκαλεί στην Αναβίωση της Κρητικής Καντάδας στα παραδοσιακά σοκάκια των Πατσίδων την Τρίτη 20 Ιουνίου από τις 8 το βράδυ.Φέτος έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε στην Καντάδα τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Κορφών,Κυπαρισσίου τον Σύλλογο Χαραυγή Αρχανών το Εργαστήρι Κρητικής Έκφρασης Αντωνίας Παντελάκη και τον Όμιλο Παπαδόκωστα.Συμμετέχουν πλήθος Κρητών καλλιτεχνών-χορευτών και μαντιναδολόγων.

thumbnail_kantada

Θα ακολουθήσει παραδοσιακό κέρασμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο με βραστό πιλάφι άφθονο κρασί στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Πατσίδων με τραγούδι χορό και μαντινάδες!!

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατσίδων θα τιμήσει για την συνεισφορά τους για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την τήρηση της οδικής ασφάλειας τον Διοικητή του ΑΤ Τροχαίας Ηρακλείου Στέλιο Καρακούδη,τον Προιστάμενο της Τροχαίας Λιμεναρχείου Ηρακλείου Μανώλη Ανυφαντάκη και τον Πρόεδρο του ΕΣΥ ΠΡΟΤΑ Γιαννη Λιονάκη.


Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Γκούφας Κων/νος

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........