Την απόφασή του να διεκδικήσει ξανά τον δημαρχιακό θώκο στον Δήμο Οροπεδίου γνωστοποίησε και επίσημα ο σημερινός δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

......... .........
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Την απόφασή του να διεκδικήσει ξανά τον δημαρχιακό θώκο στον Δήμο Οροπεδίου γνωστοποίησε και επίσημα ο σημερινός δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης

 Την απόφασή του να διεκδικήσει ξανά τον δημαρχιακό θώκο στον Δήμο Οροπεδίου γνωστοποίησε και επίσημα ο σημερινός δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης. 

Σε ανακοίνωση της παράταξης του "Λασιθιώτικο Κάλεσμα" ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου επισημαίνονται τα εξής:


"Η δημοτική παράταξη «Λασιθιώτικο Κάλεσμα» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γιάννη Στεφανάκη διεκδικεί εκ νέου στις δημοτικές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου 2023, την ανανέωση της θητείας της και προχωρά αποφασιστικά, με ισχυρές υποψηφιότητες στην ολοκλήρωση της κατάρτισης του ψηφοδελτίου της.


Οι δημότες του Οροπεδίου Λασιθίου θα έχουν την επιλογή να τιμήσουν με την ψήφο τους στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του Γιάννη Στεφανάκη, προσωπικότητες που εκφράζουν όλους και συνδιαμορφώνουν την αυτόνομη προοπτική του Οροπεδίου Λασιθίου με αποκλειστικό γνώμονα την προκοπή του τόπου και των ανθρώπων του.


Το Οροπέδιο Λασιθίου είναι ο τόπος της προκοπής, μια παραγωγική και γόνιμη γη, ένας τόπος που γίνονται και χρειάζονται μικρά και μεγάλα έργα υποδομής, μια κοινωνία που χρειάζεται συνοχή, αλτρουισμό και ελευθερία σκέψης και πνεύματος. Ένας τόπος και μια κοινωνία που λειτουργεί ανεξάρτητα, αυτόνομα και έναν Δήμο που υπηρετεί τους πολίτες.


Δημιουργούμε δομές και υποδομές. Διεκδικούμε τεκμηριωμένα και μεθοδικά σε όλους τους τομείς και για όλους. Έχουν γίνει πολλά και πάντα θα χρειάζονται ακόμα περισσότερα. Έχουμε όραμα, υλοποιούμε, σχεδιάζουμε και προχωράμε όλοι μαζί για όλα τα χωριά μας και για όλους. Προτεραιότητα είναι τα έργα κοινής ωφελείας και η στήριξη και στελέχωση των δομών.


Το Οροπέδιο Λασιθίου έχει αποκτήσει δυναμική παρουσία στα τοπικά και κεντρικά όργανα λήψης αποφάσεων και ο Δήμος μας, αποτελεί έναν οργανισμό τοπικής αυτοδιοίκησης, που πρωτοπορεί, εξελίσσεται, καινοτομεί και διεκδικεί σε όλους του τομείς με εξωστρέφεια και συνεργασίες με τους θεσμούς.

Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία για την κατάρτιση του συνδυασμό μας και σας απευθύνουμε “Λασιθιώτικο Kάλεσμα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ