Με ηχηρές παρουσίες και ανάλογες απουσίες...πραγματοποίησε και φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατσίδων την Γιορτή Σταφυλιού.

 Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποίησε και φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατσίδων την Γιορτή Σταφυλιού.


Μία σημαντική προσπάθεια για την ανάδειξη και προβολή του σταφυλιού που για πολλά χρόνια στηρίζονταν και στηρίζονται οικονομικά ολόκληρες οικογένειες στην ευρύτερη περιοχή των Πατσίδων,Αρχανών και γενικότερα σε ολόκληρη την Κρήτη.



Οπως αναφέρει ο σύλλογος

Να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε που στήριξε και στηρίζει την προσπάθεια αυτή του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατσίδων αλλά ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Υπουργό Αγροτικής Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων κύριο Λευτέρη Αυγενάκη,τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κύριο Μάξιμο Σενετάκη και για την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Την Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενή τομέα Κρήτης κυρία Χουδετσανάκη-Γιακουμάκη Ειρήνη,τον Πρόεδρο της Οργάνωσης Αμπελουργών και Ελαιοπαραγωγών κύριο Πρίαμο Ιερωνυμάκη,τον Αντιπρόεδρο της ΕΑΣΗ κύριο Μύρων Χιλετζάκη που και με τις ομιλίες τους μας ενημέρωσα για το σταφύλι και την πορεία του.

Επίσης μεγάλη μας τιμή που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου και υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος κύριος Γιάννης Αναστασάκης,ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου κύριος Καραμαλάκης Μιχάλης η υποψήφια Δήμαρχος Αρχανών Αστερουσίων κυρία Χρυσούλα Γιαννιδάκη η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος κυρία Κουτεντάκη Θεοδώρα ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κύριος Γιώργος Καρτσάκης και πολλοί άλλοι!


Να ευχαριστήσουμε και τους παραγωγούς για την προσφορά τους σε σταφύλια τον Πρίαμο Ιερωνυμάκη τον Δημήτρη Πιαντέ την οικογένεια Μανώλη και Γιώργου Ζωγραφιστού και τον Άνθιμο!


Φυσικά και τον Μανώλη Κονταρό με το συγκρότημα του που διασκέδασε όλο τον κόσμο μέχρι το πρωί!!!!Την Περιφέρεια Κρήτης για την στήριξη της και την Ένωση Ηρακλείου για την υποστήριξη της. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και του χρόνου να ξανασμίξουμε όλοι

Υ.Γ. Θα θέλαμε και μέσα από αυτή την ανακοίνωση να εκφράσουμε και το παράπονο και των μελών μας αλλά και κατοίκων των Πατσίδων για την τρανταχτή απουσία εκπροσώπησης της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων από μία τέτοια σπουδαία εκδήλωση προβολής της περιοχής μας

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........