Αλέξης Καλοκαιρινός: Ευέλικτο σχήμα παρεμβάσεων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων καθημερινότητας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Αλέξης Καλοκαιρινός: Ευέλικτο σχήμα παρεμβάσεων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων καθημερινότητας

 Στην περιοχή της Θερίσου βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξης Καλοκαιρινός, μαζί με υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού του.


Ο Αλέξης Καλοκαιρινός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς κατοίκους και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές του Ηρακλείου, περπατώντας την οδό Θερίσου και παρακείμενους δρόμους.


Προβλήματα όπως το κυκλοφοριακό, οι διακοπές στην υδροδότηση, η καθαριότητα και διάφορα ζητήματα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα, βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεών του με τους πολίτες, με τον υποψήφιο δήμαρχο να επισημαίνει ότι: «Για όλα αυτά υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις στο πρόγραμμα της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη», οι οποίες εντάσσονται στον ευρύτερο σχεδιασμό που αφορά κάθε συνοικία και γειτονιά ξεχωριστά. 

Σκοπεύουμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας με ένα ευέλικτο σχήμα παρεμβάσεων ώστε να επιλύονται τα αξιοποιώντας με τον ιδανικότερο τρόπο το δυναμικό του Δημοτικού μηχανισμού αλλά και των Δημοτικών εταιρειών» τόνισε ο Αλέξης Καλοκαιρινός υπενθυμίζοντας ότι:

 «Η βελτίωση της καθημερινότητας είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας και οι γειτονιές στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας. Η «Χάρτα απαιτήσεων για τις γειτονιές» για να μπορεί ο Δημότης και να διεκδικεί και να ακούγεται, μπορεί να μας οδηγήσει στο Ηράκλειο που θέλουμε και μας αξίζει.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

......... .........
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ