Έφυγε απο την ζωή ο Κώστας Βενέτης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Έφυγε απο την ζωή ο Κώστας Βενέτης

 Έφυγε απο την ζωή ο Κώστας Βενέτης σε ηλικία μόλις 57 ετών.


Ο φίλος Κώστας Βενέτης, ο επί 30 χρόνια συνεργάτης μου στο ίδιο γραφείο, ο Ανθρωπος που δεν είχε κακία μέσα στην ψυχή του, που η διάθεση της προσφοράς του ήταν συνεχής.


Τον γνώρισα το 1993 και απο την αρχή μου έδειξε το χιούμορ του και την καλή του διάθεση.

Μαζί κινηθήκαμε σε εκδηλώσεις, σε βόλτες σε παρέες, σε αστεία.

Δύσκολο να το πιστέψεις, δεν θέλεις να είναι αλήθεια.

Πρίν 3 μέρες μιλήσαμε στο τηλέφωνο και τα αλληγορικά του αστεία ήταν μπλεγμένα με την ρεαλιστική πραγματικότητα που όμως ήξερε να αντιμετωπίζει.


Κουράγιο στην γυναίκα του Μαρία και στα υπέροχα παιδιά του που τον λάτρευαν.

Ο άνθρωπος που η φωνή του μας κρατούσε συντροφιά όταν ο μοναδικός τρόπος για να ακούσουμε το τραγούδι της αρεσκείας μας ήταν το ραδιόφωνο.

Πρωτοπόρος σε ραδιοφωνικά παιχνίδια με φανατικούς ακροατές, με το χάρισμα της επικοινωνίας που σε κέρδιζε αμέσως.


Τα  ξημερώματα του Σαββάτου 1 Σεπτεμβρίου αισθάνθηκε μια αδιαθεσία, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οι γιατροί έκαναν το παν δυνατόν για να τον βοηθήσουν.

Ο Κώστας πέρασε εγκεφαλικό επιεσόδιο και στην συνέχεια έμφραγμα που είχε ώς αποτέλεσμα να  αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο Κώστας…. ο άνθρωπος που σίγουρα έχουν περάσει ώρες και ώρες με τη φωνή του οι λάτρεις του ραδιοφώνου που είχαν τη τύχη να ζήσουν την εποχή των Μπλεγμένων καλωδίων.


Της μακροβιότερης δηλαδή εκπομπής των ερτζιανών στο Ράδιο Κρήτη τότε που υπήρχε μόνο μια φωνή που διοχετεύονταν μέσα από τα ραδιοφωνικά κύμματα και μάγευε.


Ο Κώστας Βενέτης ξεκίνησε ώς ερασιτέχνης λάτρης του Ραδιοφώνου στα χρόνια που η ελεύθερη ραδιοφωνία ήταν αγγένητη.

Έφτιαξε μια λαμπρή καριέρα στο ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ 1015 , αποχώρησε για ένα διάστημα και συνέχισε την επαγγελματική του πορεία στην Αθήνα όπου ανέλαβε ώς διευθυντής προγράμματος στον σταθμό της Ρούλας Κορομηλά τον ΕΥΑ FM ενώ συγχρόνως δημιουργήσε την εταιρεία δεξιώσεων ΑΝΑΔΕΙΞΙΣ στην Αθήνα έως ότου κατέβηκε ξανά στην Κρήτη.


Τα τελευταία χρόνια είχε ακολουθήσει τη δική του καριέρα, αποκτώντας το δικό του ραδιόφωνο Smart Radio κι έχοντας την εταιρία εκδηλώσεων Five Stars Catering που διαχειρίζονταν μεταξύ άλλων, το Κτήμα Παναγιωτάκη, τον Ιππικό Όμιλο και τη Rotonda στο Talos Plaza. 

Καλό ταξίδι φίλε Κώστα!


Η κηδεία του, όπως έγινε γνωστό, θα γίνει στις 12.30 το μεσημέρι της Δευτέρας, από το νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

......... .........
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ