Σεμινάριο Επικοινωνίας στο Ηράκλειο, γίνομαι καλύτερος πομπός και δέκτης

  Το κέντρο συμβουλευτικής & ψυχοθεραπείας "Internus" διοργανώνει 2 Νοεμβρίου ένα νέο σεμινάριο στο Πολύκεντρο του Δ. Ηράκλειου. 


Με θέμα την "Επικοινωνία: γίνομαι καλύτερος πομπός και δέκτης", ο σκοπός του σεμιναρίου είναι η ανάλυση μίας σωστής και ολοκληρωμένης επικοινωνίας. 



Ο κύριος Μανώλης Καργάκης, κλινικός ψυχολόγος και επιστημονικός υπεύθυνος του κέντρου, θα αναλύσει το πολύ σημαντικό και πάντα επίκαιρο θέμα της επικοινωνίας για την επίτευξη σωστής επικοινωνίας. Αυτό το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους. 


Αφορά κάθε άνθρωπο που θα ήθελε να βελτιώσει το τρόπο επικοινωνίας του, ανεξαρτήτου φύλου, ηλικίας ή άλλων διαφοροποιήσεων. Στην ανάλυσή που θα πραγματοποιηθεί 2 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 στο Πολύκεντρο του Δ Ηρακλείου στην Ανδρόγεω, ο κύριος Καργάκης θα αναφερθεί στην επικοινωνία ως διαδικασία αλληλεπίδρασης, στα είδη της, στα σημαντικότερα εμπόδια, αλλά και σε σημαντικά σημεία στα οποία ελλοχεύει μεγάλος κίνδυνος σφάλματος. 

Αν θέλετε να αποκτήσετε γνώση για το ποιες θα μπορούσαν να είναι οι βασικές κατευθυντήριες γραμμές για τη βελτίωση της επικοινωνίας σας, μπορείτε να κλείσετε τη θέση σας τηλεφωνικά στο 6946253300 ή να επισκεφθείτε τα γραφεία του κέντρου στο Ηράκλειο, Γεωργίου Παπανδρέου 17 


Με εκτίμηση εκ μέρους του κέντρου «Internus» Εκπρόσωπος Τύπου Μάρκος Σμυρνάκης 6977008547


Σεμινάριο Επικοινωνίας στο Ηράκλειο, γίνομαι καλύτερος πομπός και δέκτης 

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........