Πραγματοποιήθηκε η λειτουργία μόνο για άντρες στον Αι Γιώργη στο Μεϊντάνι, Ανωγείων για 22η συνεχόμενη χρονιά - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Πραγματοποιήθηκε η λειτουργία μόνο για άντρες στον Αι Γιώργη στο Μεϊντάνι, Ανωγείων για 22η συνεχόμενη χρονιά

 Την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 7.30 μ.μ θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Μεϊντάνι, η καθιερωμένη λειτουργία μόνο για άντρες ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, από τον ιερωμένο της εκκλησίας μας, πάτερ Ανδρέα Κεφαλογιάννη. 


Μια λειτουργία που έχει γίνει θεσμός, γίνεται δυο φορές το χρόνο, πριν τις γιορτές του Πάσχα και των Χριστουγέννων και ξεκίνησε το 2001.Είναι μια λειτουργία που ξεκίνησε να γίνεται για όλους εκείνους τους άντρες που λόγω επαγγέλματος (κυρίως για τους κτηνοτρόφους) δεν μπορούσαν να βρίσκονται το πρωί στις λειτουργίες και να παρακολουθούν τα Ιερά Μυστήρια. Μέσω των λειτουργιών αυτών για τους άντρες δίνεται η δυνατότητα σε όλους να έχουν το δικό τους χρόνο στην εκκλησία χωρίς πίεση και να κοινωνούν.


Στο τέλος της λειτουργίας θα ακολουθήσει και το κήρυγμα του πάτερ Ανδρέα προς τους πιστούς για τα μηνύματα των Χριστουγέννων στην καθημερινότητα μας.

ΑΝΩΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........