Το Πρόγραμμα Προβολών Του ΣΙΝΕ ΜΙΝΩΑ Στη Σητεία

 .com/img/a/


 

VICTORIA CINEMAS - CINE ΜΙΝΩΑ - ΣΗΤΕΙΑ

Α. Παπαναστασίου 18, Σητεία

Τηλέφωνο: 28430 25150

 

Πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολών στο:

https://minoa.victoria-cinema.gr/


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ 1/02 έως 7/02

Past Lives - Περασμένες ζωές

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 04/02 και Δευτέρα 05/02 στις 21:30

Τρίτη 06/02 και Τετάρτη 07/02 στις 19:00

Σκηνοθεσία: Celine Song

Ηθοποιοί: Γκρέτα Λι, Τέο Γιου, Τζον Μαγκάρο

Είδος ταινίας: ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΡΑΜΑ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ & ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ

Διάρκεια: 105 λεπτά

Η Νόρα και ο Χε-Σαν, δύο βαθιά συνδεδεμένοι παιδικοί φίλοι, χωρίζονται όταν η οικογένεια της Νόρα μεταναστεύει από τη Νότια Κορέα. Δύο δεκαετίες μετά, επανασυνδέονται στη Νέα Υόρκη και περνάνε μία μοιραία εβδομάδα καθώς βρίσκονται αντιμέτωποι με το πεπρωμένο, την αγάπη και τις επιλογές που καθορίζουν μία ζωή.


To γενναιόδωρο ντεμπούτο της κορεάτικης καταγωγής Σελίν Σονγκ έκλεψε τις εντυπώσεις στο Φεστιβάλ του Σάντανς και συγκίνησε κοινό και κριτικούς με μία γλυκόπικρη ιστορία για την αγάπη, τη μοίρα και όλα όσα καθορίζουν την προσωπικότητα και την πορεία ενός ανθρώπου.

Στην αυτοβιογραφική και αριστοτεχνικά κεντημένη ιστορία οι ερμηνείες των Γκρέτα Λι, Τέο Γιου και Τζον Μαγκάρο εκφράζουν με αφοπλιστική απλότητα τα αναπάντητα ερωτηματικά στα κρίσιμα, υπαρξιακά θέματα της ζωής. Trailer: https://youtu.be/NfWgCf5sE7U



POOR THINGS

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 02/02 και Σάββατο 03/02 στις 19:00

Σκηνοθεσία: Yorgos Lanthimos

Σενάριο: Tony McNamara & Alasdair Gray

Ηθοποιοί: Emma Stone, Mark Ruffalo, Ramy Youssef, Willem Dafoe

Διάρκεια: 141 λεπτά

Είδος ταινίας: ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ

Από τον δημιουργό Γιώργο Λάνθιμο και σε παραγωγή της Emma Stone, έρχεται η απίστευτη ιστορία και η φανταστική εξέλιξη της Bella Baxter (Stone), μιας νεαρής γυναίκας που ανασταίνεται χάρη στον ιδιοφυή και αντισυμβατικό επιστήμονα Δρ. Godwin Baxter (Willem Dafoe). Υπό την προστασία του Baxter, η Bella ανυπομονεί να μάθει. 


Διψασμένη από την εμπειρία που στερείται, η Bella το σκάει με τον Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), έναν ικανό και με αμβλυμμένη ηθική δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης σε όλες τις ηπείρους. Απελευθερωμένη από τις προκαταλήψεις και τα στεγανά της εποχής της, η Bella αποφασιστικά επιδιώκει να δώσει τη μάχη της για την ισότητα και την ελευθερία.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=rfqZVg4xRN8



Τα παιδιά του χειμώνα

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 02/02 και Σάββατο 03/02 στις 21:30

Κυριακή 04/02 και Δευτέρα 05/02 στις 19:00

Σκηνοθεσία: Alexander Payne

Ηθοποιοί: Da'Vine Joy Randolph, Paul Giamatti, Dominic Sessa, Carrie Preston, Gillian Vigman, Brady Hepner

Διάρκεια: 133 λεπτά

Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ

Από τον βραβευμένο σκηνοθέτη Αλεξάντερ Πέιν, η ταινία “ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ” ακολουθεί ένα στριμμένο καθηγητή (Πολ Τζιαμάτι) σε ένα Αμερικανικό Κολέγιο υψηλού κύρους, ο οποίος υποχρεώνεται να παραμείνει στην πανεπιστημιούπολη κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών του, για να προσέχει λίγους σπουδαστές του, οι οποίοι δεν έχουν πουθενά αλλού να πάνε. 


Τελικά, αναπτύσσει μία απίθανη σχέση με έναν από αυτούς – έναν κατεστραμμένο, ιδιοφυή ταραχοποιό (ο πρωτοεμφανιζόμενος Ντόμινικ Σέσα) – και την αρχιμαγείρισσα του κολεγίου, η οποία έχασε μόλις τον γιο της στον πόλεμο του Βιετνάμ (ΝταΒάιν Τζόι Ράντολφ).

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=UkyhAF4n_KA



ΟΠΕΝΧΑΪΜΕΡ - OPPENHEIMER

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 06/02 έως και Τετάρτη 07/02 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Christopher Nolan

Σενάριο: Christopher Nolan, Kai Bird & Martin Sherwin

Ηθοποιοί: Matt Damon, Florence Pugh, Rami Malek, Josh Hartnett, Cillian Murphy, Emily Blunt, Robert Downey Jr., Olivia Thirlby, Jack Quaid, Kenneth Branagh, Casey Affleck, Dane DeHaan, Gary Oldman

Διάρκεια: 180 λεπτά

Χρονολογία παραγωγής: 2023

Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ

Χώρα παραγωγής: ΑΓΓΛΙΑ & ΗΠΑ

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Κρίστοφερ Νόλαν, το Οπενχάιμερ είναι ένα επικό θρίλερ που σπρώχνει το κοινό στο παράδοξο του αινιγματικού ανθρώπου που πρέπει να ρισκάρει να καταστρέψει τον κόσμο για να τον σώσει.

Η ταινία βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer του Κάι Μπερντ και του αείμνηστου Μάρτιν Τζ. Σέργουιν. Trailer: https://youtu.be/-HvrPEgBbow



ΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 04/02 στις 17:00

Σκηνοθεσία: Vasiliy Rovenskiy

Διάρκεια: 80 λεπτά

Από τους δημιουργούς των επιτυχιών «Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ 2» και «ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ» μία ξεκαρδιστική περιπέτεια για όλη την οικογένεια. O Βίνσεντ ο γάτος, παρέα με τον κολλητό του, τον ποντικό Μορίς, θα γλιτώσουν από μία μεγάλη πλημμύρα, κρυμμένοι μέσα σε ένα παλιό πιάνο, το οποίο θα καταλήξει στο θρυλικό μουσείο Ερμιτάζ στην Αγία Πετρούπολη. 


Εκεί, ο Βίνσεντ θα συναντήσει μια επίλεκτη ομάδα από γάτες που η αποστολή τους είναι να προστατεύουν τα έργα τέχνης από τα ποντίκια και άλλα παράσιτα, εδώ και αιώνες. Ο Βίνσεντ ονειρεύεται να βρει μια οικογένεια, αλλά δεν θέλει να χάσει τον φίλο του τον Μορίς, που του έσωσε τη ζωή και ο οποίος έχει μια... “μικρή αδυναμία” λατρεύει να ροκανίζει πίνακες ζωγραφικής. Η κατάσταση περιπλέκεται όταν ένας από τους μεγαλύτερους πίνακες της ανθρωπότητας, η Μόνα Λίζα, φτάνει στο Ερμιτάζ και το όνειρο όλων των ποντικών είναι να τον ροκανίσουν...


Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=2mM4VsBcgFM



ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ (ΜΕΤΑΓΛ)

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 03/02 στις 17:00

Σκηνοθεσία: Will Ashurst

Σενάριο: Kristian Landmark

Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: Δημήτρης Σάρλος, Νεφέλη Κυριακίδη, Γιάννης Υφαντής, Θάνος Λέκκας

Διάρκεια: 70 λεπτά

Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Η Φάρμα των Ζώων περνάει κρίση. Δεν θα υπάρξουν καλλιέργειες. Αλλά ο Άλμπερτ Γουρουνοστάιν, ο διάσημος εφευρέτης, διαθέτει έναν επαναστατικό σούπερ-σπόρο που θα μπορέσει να επιλύσει το πρόβλημα. Ο Άλμπερτ θα παρουσιάσει τον σπόρο του στο τρένο-εργαστήριό του υψηλής τεχνολογίας. 


Όμως, κατά το ταξίδι κάποιος κλέβει τον πολύτιμο σπόρο του. Ο κλέφτης βρίσκεται ανάμεσά τους! Η Κλάρα και ο Αλπίνος θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με την παγκοσμίου φήμης ντετέκτιβ Άγκαθα Κριστοπούλου για να αποκαλύψουν τον κλέφτη και να εξασφαλίσουν το μέλλον της Φάρμας των Ζώων.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=qMznFw2egow


ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........