Ο Δήμος Μαλεβιζίου τιμά τη μνήμη των θυμάτων σε εργατικά δυστυχήματα

 Τη μνήμη των εργαζομένων που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα εργασίας θέλει να τιμήσει ο Δήμος Μαλεβιζίου με την υπογραφή της σύμβασης από το Μενέλαο Μποκέα για τη δημιουργία μνημείου για τα θύματα εργατικών δυστυχημάτων.


Το μνημείο θα κατασκευαστεί στον προαύλιο χώρο του Αγίου Γεωργίου Κοκκινιάκου στον Κρουσώνα και με βάση τη σύμβαση θα ολοκληρωθεί σε δύο μήνες.


Με τη δημιουργία του μνημείου ο Δήμος Μαλεβιζίου θέλει να αναδείξει επίσης τη σημασία της πρόληψης των εργατικών ατυχημάτων και να επισημάνει την αναγκαιότητα λήψης των απαραίτητων μέτρων προστασίας από τους εργοδότες αλλά και από τους εργαζόμενους.


Η αρχιτεκτονική σύνθεση του μνημείου μελετήθηκε αφιλοκερδώς από τον Αρχιτέκτονα Ηρακλή Πυργιανάκη τον οποίο ο Δήμος Μαλεβιζίου ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του.

Η χρηματοδότηση κατασκευής του μνημείου προέρχεται από το Π.Α.Π. της Περιφέρειας Κρήτης.

Κατά την υπογραφή της σύμβασης από το Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα ήταν παρόντες οι Αντιδήμαρχοι Γρηγόρης Φασουλάκης και Άρης Σαλούστρος, ο Πρόεδρος και το μέλος της Κοινότητας Κρουσώνα Κώστας Πιτσικάκης και Βαγγελιώ Φασουλάκη, ο Αρχιτέκτονας Ηρακλής Πυργιανάκης και ο Προέδρος του Συλλόγου Οικοδόμων Κρουσώνα Βαγγέλης Θεοχαράκης.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........