Γ. Πλακιωτάκης: Όσο η πορεία της οικονομίας είναι θετική τόσο θα συνεχίζεται η προσπάθεια στήριξης του αγροτικού εισοδήματος

 «Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, πάντοτε και τώρα, προσπάθησε μέσα στο πλαίσιο που της επιτρέπουν οι δυνατότητες της οικονομίας, να στηρίξει τον πρωτογενή τομέα», ανέφερε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Λασιθίου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, απευθύνοντας χαιρετισμό στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας.

«Τους τελευταίους μήνες, ακούγοντας τα δίκαια, στις περισσότερες περιπτώσεις, αιτήματα των αγροτών, έγινε το καλύτερο δυνατό», πρόσθεσε, όμως επισήμανε ότι αυτά που μπόρεσε να δώσει η κυβέρνηση, «τα κατάφερε επειδή έχει οδηγήσει την οικονομία σε έναν θετικό δρόμο. 


Όταν η θετική πορεία της οικονομίας συνεχιστεί και η προσπάθεια στήριξης του αγροτικού εισοδήματος θα συνεχιστεί, δεσμεύεται γι' αυτό ο Πρωθυπουργός».

«Καταλαβαίνω τις αγωνίες και τις διεκδικήσεις σας όπως έκανα τα τελευταία 20 χρόνια που έχω την τιμή να σας εκπροσωπώ», είπε ο κ. Πλακιωτάκης απευθυνόμενος στους συντοπίτες του και πρόσθεσε: «Είμαι έτοιμος να ακούσω και να σας εκπροσωπήσω για να επιδιώξουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις αλλά και όλα τα προβλήματα που απασχολούν τον τόπο μας».

Ο κ. Πλακιωτάκης αναφέρθηκε και στο φλέγον ζήτημα της έλλειψης εργατών γης, τη μετάβαση στη νέα ΚΑΠ αλλά και την εισαγωγή αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων από τρίτες χώρες τονίζοντας ότι «εισάγουμε αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα από τρίτες χώρες

για τα οποία δεν ισχύουν οι αυστηρές προϋποθέσεις που θέτουμε στους ευρωπαίους παραγωγούς» και αναρωτήθηκε, «δεν πρέπει να ζητάμε από τις χώρες που εισάγουν στην Ε.Ε να έχουν τους ίδιους περιορισμούς ώστε να μην έχουν φυσικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στα κοστολόγια;»

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........