Συνάντηση του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού με τον νέο Διοικητή της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Κρήτης Μιχάλη Σεληνιωτάκη

 Με τον νέο Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κρήτης Αρχιπύραρχο Μιχάλη Σεληνιωτάκη και τον Προϊστάμενο του Γραφείου Εκπαίδευσης και Επιχειρήσεων Πυραγό Ανδρέα Φλαμουράκη συναντήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 13/2 ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επιβεβαιώθηκαν οι άριστες σχέσεις που διατηρεί ο Δήμος Ηρακλείου με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και διατυπώθηκε η πρόθεση στενής συνεργασίας για μια σειρά σημαντικών ζητημάτων.Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Ηρακλείου πρότεινε τη δημιουργία ατζέντας με θέματα κοινού ενδιαφέροντος η οποία θα διευκολύνει την επικοινωνία των δύο πλευρών. Από την πλευρά του, ο νέος διοικητής της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Κρήτης δήλωσε την διαθεσιμότητα της Υπηρεσίας για την εκπαίδευση του προσωπικού του Δήμου Ηρακλείου σε θέματα όπως η πυρασφάλεια, η διαχείριση τροχαίων ατυχημάτων και η αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........