Συμμετοχή του Δήμου Μαλεβιζίου στην Επιχειρησιακή Άσκηση «ΜΙΝΩΑΣ»

 Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας συμμετείχε στην πρώτη φάση της Επιχειρησιακής Άσκησης Πεδίου για την αντιμετώπιση μεγάλου Σεισμού και Συνοδών Γεωδυναμικών Φαινομένων, που διοργανώνουν το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας και ο Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού & Προστασίας.


Σκοπός της άσκησης είναι να συμβάλλει στη μείωση της σεισμικής διακινδύνευσης στην Κρήτη μέσω της ενίσχυσης της επιχειρησιακής ετοιμότητας και του συντονισμού όλων των εμπλεκόμενων φορέων σε Τοπικό, Περιφερειακό και Κεντρικό Επίπεδο.


Εκτός από το Μενέλαο Μποκέα συμμετείχαν επίσης στην Άσκηση οι Αντιδήμαρχοι Πολιτικής Προστασίας Άρης Σαλούστρος, Καθημερινότητας και Πρασίνου Φάνης Κοκκινάκης και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Μαλεβιζίου.

Η άσκηση με τίτλο: «ΜΙΝΩΑΣ 2024» πραγματοποιείται στην Περιφέρεια Κρήτης σε δύο φάσεις. Η πρώτη πραγματοποιήθηκε στις 15 και 16 Φεβρουαρίου 2024 επί χάρτου και η δεύτερη στις αρχές Απριλίου του 2024 στο πεδίο.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........