Εικαστική έκθεση με τίτλο «Reflections-Αντανακλάσεις» διοργανώνει η Πρεσβεία της Ουγγαρίας

 Η Πρεσβεία της Ουγγαρίας στην Αθήνα, το Επίτιμο Προξενείο της Ουγγαρίας στην Κρήτη σε συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου και τη Δημοτική Πινακοθήκη Ηρακλείου παρουσιάζει την εικαστική έκθεση «Reflections-Αντανακλάσεις» του Ομίλου Ούγγρων Ζωγράφων στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου όπου θα εκτίθενται πάνω από 59 εκλεκτά έργα σύγχρονων Ούγγρων καλλιτεχνών.Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 στις 18:00 το απόγευμα και θα διαρκέσει έως τις 24 Μαρτίου. Κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων ομιλία θα απευθύνουν η Α.Ε. Πρέσβης της Ουγγαρίας στην Ελλάδα, κ. Erik Haupt, ο Επίτιμος Πρόξενος της Ουγγαρίας στην Κρήτη, κ. Περίανδρος Επιτροπάκης και ο Αντιπρόεδρος Ομίλου Ούγγρων Ζωγράφων κ. Ákos Révész. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά τα μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κρήτης Δήμου Ηρακλείου.


Η έκθεση έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της πινακοθήκης https://heraklionartgallery.gr/exhibitions/reflections/


Εικαστική έκθεση με τίτλο «Reflections-Αντανακλάσεις» διοργανώνει η Πρεσβεία της Ουγγαρίας με την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου και της Δημοτικής Πινακοθήκης.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........