Έκθεση για τα 100 χρόνια του μεγάλου Ιταλού σκηνοθέτη FRANCO ZEFFIRELLI – Απόψε τα εγκαίνια με προβολή ταινίας

 Με αφορμή τα 100 χρόνια από την γέννηση του διάσημου Ιταλού σκηνοθέτη FRANCO ZEFFIRELLI , πραγματοποιείται από σήμερα Δευτέρα 11 Μαρτίου έως και το Σάββατο 16 Μαρτίου έκθεση που περιλαμβάνει πρωτότυπα πόστερ και αφίσες με τα έργα του.


Η έκθεση παρουσιάζεται στην αίθουσα «Μ. Καρέλλης» στην οδό Ανδρόγεω και στο σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνεται στις 20:00, η προβολή της ταινίας Callas Forever (2002), με ελληνικούς υπότιτλους. 


Η έκθεση διοργανώνεται από την Πρεσβεία της Ιταλίας στην Ελλάδα, το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών, το Επίτιμο Ιταλικό Προξενείο στο Ηράκλειο και τον Πολιτιστικό Σύλλογο IMAGO, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου, τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε. και το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΑΖΑΛΙ.


Η έκθεση θα διαρκέσει έως το Σάββατο 16.03.2024, και θα είναι ανοικτή για το κοινό Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-14:00 & 17:00-20:00 και Σάββατο 10:00-14:00 με δωρεάν είσοδο.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........