Ακτοπλοϊκή σύνδεση Ρεθύμνου-Πάρου από 15 Απριλίου!

 Τα τελευταία χρόνια τα Κυκλαδονήσια και η Πάρος έρχονται ολοένα και πιο κοντά με την Κρήτη μέσω των ακτοπλοϊκών συνδέσεων, ιδίως κατά τους θερινούς μήνες.


Έτσι, μετά την περσινή καλοκαιρινή «διπλή» σύνδεση με το Ηράκλειο, μέσω της «Sea Jets» και της «Minoan Lines», φέτος τα… μαντάτα φέρνουν και τη νέα ακτοπλοϊκή σύνδεση με το Ρέθυμνο.


Όπως αναφέρει το parostoday, έπειτα από σχετικό αίτημα της πλοιοκτήτριας εταιρείας «Sea Jets» προς το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον ώστε το πρόσφατο ταχύπλοό της «Elite Jet» να δρομολογηθεί από τις 15 Απριλίου μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου 2024 στη γραμμή: Ρέθυμνο – Ηράκλειο – Θήρα – Πάρος – Μύκονος και επιστροφή.


Σε συνέχεια του ανωτέρω αιτήματος, το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών στην τελευταία του συνεδρίαση ενέκρινε θετικά την πρόταση της εταιρείας κι έτσι, μετά τη Σαντορίνη, δύο ακόμη νησιά των Κυκλάδων -η Πάρος και η Μύκονος- θα αποκτήσουν σύνδεση με το λιμάνι του Ρεθύμνου.


ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........