Παρατείνεται μέχρι τις 8 Απριλίου το κάλεσμα του Δήμου Χανίων σε επαγγελματίες-φορείς για τη διοργάνωση του 2ου Φεστιβάλ Εναλλακτικού Τουρισμού και Εμπειριών "260Kmemories Festival"

 Παρατείνεται το κάλεσμα του Δήμου Χανίων σε επαγγελματίες-φορείς για τη διοργάνωση του 2ου Φεστιβάλ Εναλλακτικού Τουρισμού και Εμπειριών "260Kmemories Festival", μέχρι και Δευτέρα 8 Απριλίου 2024.


Οι επαγγελματίες, φορείς και συλλογικότητες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Θεματικού Εναλλακτικού Τουρισμού και Τουρισμού Εμπειριών, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ως εκθέτες στο Φεστιβάλ Εναλλακτικού Τουρισμού & Εμπειριών "260Kmemories Festival", το οποίο θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 10-12 Μαΐου 2024, στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων.


Οι εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να προβάλλουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, ενώ παράλληλα θα μπορούν να προσφέρουν στο κοινό δράσεις πάνω στο αντικείμενό τους. Επιπρόσθετα, θα υπάρχει η δυνατότητα δικτύωσης των εκθετών μεταξύ τους, προκειμένου να μπορέσουν να προκύψουν συνδυασμένες υπηρεσίες και προϊόντα Εναλλακτικού Τουρισμού.


Για δηλώσεις συμμετοχής & περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε ηλεκτρονικά στο t-tourismos@chania.gr ή τηλεφωνικά στο 28213-41626.

Σε περίπτωση που οι αιτήσεις συμμετοχής, υπερκαλύψουν τις διατιθέμενες  θέσεις εκθετών, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........