Τσικνοπέμπτη με δράσεις από τον Δήμο Ηρακλείου

 Ο Δήμος Ηρακλείου δια της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, στα πλαίσια των Αποκριάτικων δράσεων σε συνεργασία με σπουδαστές της Δραματικής Σχολής "ΝΟΤΟΣ" παρουσιάζει στους Δρόμους του Ηρακλείου ""μασκαράδες" με κοστούμια από τη Βενετσιάνικη συλλογή του!


Ραντεβού στους κεντρικούς Δρόμους του Ηρακλείου σήμερα Τσικνοπέμπτη από τις 11:30- 14:30- Σχεδιασμός δράσης: Άννα ΜαχαιριανάκηΤο απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 18:00, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ηρακλείου υπό την διεύθυνση του μουσικού Βαγγέλη Τσαγκαράκη, θα μας διασκεδάσει με αποκριάτικες μελωδίες. Η μουσική διαδρομή θα ξεκινήσει από τα σκαλάκια της Πλατείας Δασκαλογιάννη. Την Φιλαρμονική θα συναντήσουμε, κατά τη διάρκεια της μουσικής της βόλτας και στις Πλατείες Ελευθερίας, Λιονταριών, Αγίας Αικατερίνης, Νικηφόρου Φωκά (Φιξ) κτλ.


Παράλληλα στο αίθριο της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου, καθόλη τη διάρκεια των Απόκρεων μπορείτε να απολαύσετε διακοσμητικές κούκλες και μάσκες από το μουσείο Καζαντζάκη, το όποιο ευχαριστούμε θερμά για τον δανεισμό τους.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........