Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

 Ο Δήμος Ηρακλείου και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας συμμετέχει στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας και μέσω των υπηρεσιών της, υλοποιεί δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας, με στόχο την πρόληψη και αντιμετώπιση των διακρίσεων και των ανισοτήτων λόγω φύλου.Ειδικότερα, την Παρασκευή 8 Μαρτίου, από τις 10.00 π.μ. – 13.00 μ.μ., στελέχη του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής-Καινοτόμων Δράσεων-Δημόσιας Υγείας & Ισότητας των Φύλων και του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών (της Διεύθυνσης Κοινωνικής Ανάπτυξης του Δήμου Ηρακλείου), του Συμβουλευτικού Κέντρου Ηρακλείου – ΚΕΘΙ και του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου, θα βρίσκονται στον πεζόδρομο της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης και θα ενημερώνουν τους πολίτες διανέμοντας έντυπο υλικό.


Η δράση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........