Με απόλυτη επιτυχία η πρώτη εκδήλωση των εθελοντών της Δημοτικής Παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» με θέμα: «Πώς να μεγαλώσουμε υγιή κι ευτυχισμένα παιδιά στην ψηφιακή εποχή»

 Επόμενη εκδήλωση: Δευτέρα 11/3, στις 17:00, στο 45ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη δράση της εθελοντικής ομάδας Παιδείας, Δια βίου Μάθησης & Αθλητισμού της Δημοτικής Παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» στο 26ο Δημοτικό σχολείο Ηρακλείου, με ομιλήτρια την Ροδούλα Καφτάκη και θέμα «Πώς να μεγαλώσουμε υγιή και ευτυχισμένα παιδιά στην ψηφιακή εποχή».


Στην ομιλία και στη συζήτηση που επακολούθησε τέθηκαν σημαντικά και χρήσιμα ζητήματα αναφορικά με την εκπαίδευση των παιδιών στο πώς να σερφάρουν με ασφάλεια στο διαδίκτυο, καθώς και με τον ρόλο των γονέων ως προς την επίβλεψη των συναναστροφών των παιδιών τους στον ψηφιακό κόσμο.


Η ομιλία θα επαναληφθεί την Δευτέρα 11 Μαρτίου, στις 17:00, στο 45ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, με ελεύθερη συμμετοχή.

Το «Δικαίωμα στην Πόλη» ευχαριστεί θερμά την Ροδούλα Καφτάκη, τον Διευθυντή, τους εκπαιδευτικούς καθώς και τον Σύλλογο Γονέων του 26ου Δημοτικού Σχολείου για την φιλοξενία.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........