Ένα μεγάλο ευχαριστώ του δημάρχου Σητείας για τις επιτυχημένες Αποκριάτικες εκδηλώσεις

 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις και τα Κούλουμα του Δήμου Σητείας.


Ένα τετραήμερο χαράς , γιορτής και διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους, για τους επισκέπτες και τους Σητειακούς.Η Δημοτική Αρχή, η Αντιδημαρχεία Πολιτισμού, η Δημοτική Κοινότητα και οι φορείς, ευχαριστούν θερμά την Οργανωτική Επιτροπή, τις 26 εξαιρετικές Καρναβαλικές ομάδες, όλους τους αφανείς εθελοντές αλλά  και τους πολύτιμους χορηγούς της διοργάνωσης οι οποίοι έδωσαν, και δικαίως, στη Σητεία τον τίτλο της "Βασίλισσας του φετινού Καρναβαλιού".


Η Σητεία αποτελεί πλέον έναν από τους πιο σημαντικούς αποκριάτικους προορισμούς, σε επίπεδο Κρήτης, και αυτό οφείλεται σε όλους εσάς, που με περίσσεια αγάπη γι’ αυτόν τον τόπο, δουλέψατε μεθοδευόμενα και αποτελεσματικά.

Το Σητειακό Καρναβάλι έκλεψε τις εντυπώσεις και τις καρδιές των εκατοντάδων επισκεπτών που κατέκλυσαν την πόλη, αλλά και των ίδιων των Σητειακών.

Βάλαμε τον πήχη ψηλά και είναι υποχρέωση μας να γινόμαστε χρόνο με το χρόνο καλύτεροι.

Με την βοήθεια όλων σας, ο στόχος του «Ενωμένοι όλοι μαζί μπορούμε να πάμε την Σητεία ψηλά», γίνεται καθημερινή πράξη.

 

Σας ευχαριστούμε.

 

Καλή Σαρακοστή!

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........