Ο αρχιτέκτονας των εμβληματικών νεοκλασικών του Μεγάλου Κάστρου» Έκθεση από τον «Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου»

 Ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου» πραγματοποιεί έκθεση-αφιέρωμα στον σπουδαίο αρχιτέκτονα Δημήτριο Κυριακό, με θέμα «Δημήτριος Κυριακός: 


Ο αρχιτέκτονας των εμβληματικών νεοκλασικών του Μεγάλου Κάστρου», από τη Δευτέρα 11 Μαρτίου έως το Σάββατο 16 Μαρτίου 2024, στο Πατάρι του Βιβλιοπωλείου της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ηρακλείου.Η έκθεση περιλαμβάνει σχέδια και φωτογραφίες χαρακτηριστικών κτιρίων που δημιούργησε ο Δημήτριος Κυριακός στο ηράκλειο, στις αρχές του περασμένου αιώνα.


Αρχείο-Επιμέλεια: Ηρακλής Πυργιανάκης.

Οργάνωση Έκθεσης: Μαρίζα Χριστάκη.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο: 09.30-14.30, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 09.30-14.00 και 17.30-20.30, Κυριακές-αργίες κλειστά.

Με την ολοκλήρωση της έκθεσης, το περιεχόμενό της θα παραχωρηθεί τιμής ένεκεν στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος-Τμήμα Ανατολικής Κρήτης (ΤΕΕ/ΤΑΚ).

Με εκτίμηση,

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΙΡΗ ΠΑΧΙΑΔΑΚΗ ΣΜΑΡΩ ΣΤΑΦΥΛΑΚΗ

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........