Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης τιμάει για πρώτη φορά, την Παγκόσμια Ημέρα Μηδενικών Αποβλήτων

 Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης και οι συνεργάτες του τιμούμε φέτος, για πρώτη φορά, την Παγκόσμια Ημέρα Μηδενικών Αποβλήτων, International Day of Zero Waste, και σας προσκαλούμε να έρθετε στη δράση που έχουμε σχεδιάσει ειδικά για την ημέρα αυτή! 


Το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024, στις 11 π.μ., σας περιμένουμε να δηλώσετε συμμετοχή σε ένα κυνήγι θησαυρού που θα κάνουμε παρέα με τον φίλο μας τον Ασημόγλαρο! 


Λιχουδιές και σκουπίδια μπλέκονται! Αλλά τελικά πόσο σκουπίδια είναι τα σκουπίδια μας; Μήπως μπορούμε να μειώσουμε, να επαναχρησιμοποιήσουμε ή να ανακυκλώσουμε μέρος ή και όλα μας τα σκουπίδια; Ελάτε να το ανακαλύψουμε παρέα! 


Διάρκεια κυνηγιού: 60’, 11:30-12:30 Δήλωση συμμετοχών έως και τις 11:00 Παρακαλούμε την έγκαιρη προσέλευσή σας στην εκδήλωση, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται από τις 10:00 το πρωί του Σαββάτου στην 


Υποδοχή του Μουσείου και θα σταματήσουν μόλις συμπληρωθούν οι θέσεις. Η συμμετοχή στο κυνήγι θησαυρού συμπεριλαμβάνεται στο εισιτήριο της εισόδου στο μουσείο!


 Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης τιμάει για πρώτη φορά, την Παγκόσμια Ημέρα Μηδενικών Αποβλήτων

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........