Οι PsychoΔιαπραγματευτές στους φιναλίστ του Παγκόσμιου Διαγωνισμού The Negotiation Challenge (TNC)

 Η ομάδα των φοιτητών του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Γαληνή Λαζαράκου, Ζηνοβία Λεϊμονή και Αντώνιος Πετρής ή αλλιώς οι PsychoΔιαπραγματευτές, τον τελευταίο χρόνο έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις στον χώρο των φοιτητικών διαγωνισμών διαπραγματεύσεων. 


Σε έναν χώρο όπου κυριαρχούν φοιτητές με υπόβαθρο στα Οικονομικά και τη Νομική, οι φοιτητές του ΠΚ με τις σπουδές τους στην Ψυχολογία, φέρνουν στο φως μία νέα οπτική στους διαγωνισμούς αυτού του είδους, αποδεικνύοντας ότι μπορεί ο καθένας να συμμετάσχει, έχοντας την δική του ξεχωριστή προσέγγιση, την δική του ιδιαίτερη ματιά.Υπό την καθοδήγηση του κ. Γεώργιου Τριαλώνη και των Επίκουρων Καθηγητών του Τμήματος Ψυχολογίας του ΠΚ κ. Παναγιώτας Δημητροπούλου και κ. Αλέξη Αρβανίτη, η διαπραγματευτική ομάδα από το Πανεπιστημίου Κρήτης, επέδειξε εξαιρετικές διαπραγματευτικές ικανότητες και στρατηγική οξυδέρκεια. Το ταξίδι τους ξεκίνησε με μια δυναμική νίκη στον πανελλήνιο διαγωνισμό Athens Negotiations Tournament, που διενεργείται από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η νίκη αυτή τους άνοιξε την πόρτα για την παγκόσμια σκηνή.


Κατά την πρώτη φάση συμμετοχής τους στον παγκόσμιο πανεπιστημιακό διαγωνισμό The Negotiation Challenge (TNC) (https://students.thenegotiationchallenge.org/), αντιμετωπίζοντας κορυφαία Πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο, όπως είναι το Harvard, το Columbia και το Washington University, η ομάδα του Πανεπιστημίου Κρήτης ανελίχθηκε στην κατάταξη του διαγωνισμού και ανέδειξε τις ικανότητές της στην καλλιέργεια εποικοδομητικών σχέσεων και στη μεγιστοποίηση της αξίας, κατά τη διάρκεια τριών γύρων έντονων διαπραγματεύσεων. 

Μάλιστα, στον δεύτερο γύρο, ανταγωνιζόμενοι με το Πανεπιστήμιο της Washington, ο Αντώνης, η Ζήνα και η Γαληνή αναδείχθηκαν ως η ομάδα με τη δεύτερη υψηλότερη επίδοση σε ολόκληρο τον διαγωνισμό. Χάρη στην προσπάθεια, την αφοσίωση και τις ήπιες δεξιότητές της, η ομάδα προκρίθηκε ως μία από τις 16 φιναλίστ ανάμεσα σε 66 ομάδες από πανεπιστήμια όλου του κόσμου.


Ο τελικός γύρος του The Negotiation Challenge έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 5-6 Απριλίου 2024, στο Πανεπιστήμιο του Twente στην Ολλανδία. Οι PsychoΔιαπραγματευτές έχοντας την έμπρακτη συμπαράσταση του Πανεπιστημίου Κρήτης στην προσπάθεια αυτή είναι έτοιμοι να επιδείξουν τις ικανότητές τους στο εξωτερικό και να επωφεληθούν όσο περισσότερο από αυτή την εμπειρία, σε κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο.


Τους ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Από αριστερά στα δεξιά:

Ζήνα Λεϊμονή, Γαληνή Λαζαράκου, Γιώτα Δημητροπούλου, Αλέξης Αρβανίτης και Αντώνης Πετρής

Η ανακοίνωση από τον Καθηγητή Dr. Remigiusz Smolinski στο HHL Leipzig Graduate School of Management ότι οι PsychoΔιαπραγματευτές εκπροσωπώντας το Πανεπιστήμιο Κρήτης είναι στους φιναλίστ του παγκόσμιου διαγωνισμού TNC

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........