Πλακιωτάκης: Στις 9 Ιουνίου, δεν χωρά χαλαρότητα, δεν χωρά ψήφος διαμαρτυρίας, δεν χωρά αποχή

 Ισχυρό μήνυμα συσπείρωσης και μαζικής πορείας στον δρόμο για τις κάλπες των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου εξέπεμψε ο Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος της Οργανωτικής επιτροπής του 15ου Συνεδρίου της ΝΔ, Γιάννης Πλακιωτάκης, στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη.


«Μπροστά μας έχουμε την κρίσιμη αναμέτρηση των ευρωεκλογών που πρέπει να τη δώσουμε όλοι μαζί και ενωμένοι. Αντίπαλός μας είναι η αποχή, ο λαϊκισμός, η τυφλή διαμαρτυρία, πολλές φορές τα fake news, η ισοπέδωση και η απαξίωση όσων ήδη έχουμε πετύχει» ανέφερε ο κ. Πλακιωτάκης για να υπογραμμίσει σε άλλο σημείο πως «οι Ευρωεκλογές αποκτούν ιδιαίτερη σημασία. Στις 9 Ιουνίου, δεν χωρά χαλαρότητα. Δεν χωρά ψήφος διαμαρτυρίας. Δεν χωρά αποχή. Το αντίθετο. Θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες στις κάλπες. Θέλουμε τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση. Θέλουμε η Νέα Δημοκρατία να επιτύχει το υψηλότερο δυνατό ποσοστό».


Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ είπε πως οι πολίτες γνωρίζουν πως «η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του χθες. Από το 2019 έχουν αναληφθεί σημαντικές πρωτοβουλίες. Πρωτοβουλίες που ασφάλισαν τα χερσαία και θαλάσσια σύνορα μας. Ο φράχτης στον

Έβρο είναι έργο αυτής της κυβέρνησης όταν άλλες δυνάμεις που θέλουν να αποκαλούνται πατριωτικές έδιναν στην Ευρώπη μάχες υπονόμευσης του επιβεβαιώνοντας τελικά ότι αποτελούν εθνική εξαίρεση» ενώ παράλληλα σημείωσε πως «ο κατώτατος μισθός αυξήθηκε 4 φορές. Ο μισθός των δημοσίων υπαλλήλων επίσης αυξήθηκε, όπως το είχαμε υποσχεθεί. 


Η δική μας παράταξη αποδεικνύει ότι στέκεται δίπλα σε όλους και ιδίως στους χαμηλόμισθους, τους χαμηλοσυνταξιούχους, τους πιο ευάλωτους. Στέκεται δίπλα στην μεσαία τάξη, στην μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα. Δίπλα στα νέα ζευγάρια με κάθε τρόπο. Με αύξηση του επιδόματος γέννησης, με πρωτοβουλίες για την στεγαστική κρίση. Ναι, είναι η δική μας παράταξη που οφείλει και μπορεί να κάνει περισσότερα. Και θα τα κάνει. Να είστε σίγουροι».

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........