Η Revitup συμμετέχει στην Xenia 2022

 H Revitup ενημερώνει τους φίλους και συνεργάτες για τη συμμετοχή της στη φετινή έκθεση Xenia, που θα πραγματοποιηθεί 26 - 28 Νοεμβρίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, δίπλα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας.



Οι εκπρόσωποι της Revitup θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν στο Hall 1 - E24 με ιδιοκτήτες και στελέχη ξενοδοχείων σχετικά με όλες τις σύγχρονες τάσεις, τις προτεινόμενες λύσεις για τη βέλτιστη διαχείριση των επιχειρήσεών τους. Η ψηφιοποίηση και η διείσδυση της τεχνολογίας στον κλάδο του τουρισμού απαιτεί ενημέρωση και η Xenia αποτελεί ένα ιδανικό μέρος ενημέρωσης και συνάντησης.

Επίσης το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 15:50, ο κος Εργαζάκης από την ομάδα της Revitup, θα πραγματοποιήσει μια παρουσίαση σχετικά με Revenue Management στο Xenia Digi Hotel 2022.

Σε περίπτωση που θα θέλατε να κανονίσετε μια συνάντηση με κάποιον εκπρόσωπό της Revitup, παρακαλούμε αποστείλτε email στο minasl@revitup.direct.

Σχετικά με Revitup.direct

Η Revitup.direct προσφέρει υπηρεσίες Digital & Performance Marketing, Revenue & Yield Management, καθώς και Business Intelligence εργαλεία στον χώρο της φιλοξενίας πάνω από 10 χρόνια. Παρέχει καθετοποιημένες τεχνολογικές λύσεις Sales & Marketing, υποστηρίζοντας με όραμα και τεχνογνωσία τους επιχειρηματίες στο τουριστικό κλάδο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η έμπειρη ομάδα της Revitup.direct γεφυρώνει το τεχνολογικό και διοικητικό χάσμα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων με την real-time προσφορά και ζήτηση. Πάντα στο πλευρό του πελάτη, μετασχηματίζουμε την ξενοδοχειακή επιχείρηση του μέλλοντος με άμεση προσαρμογή στην εκάστοτε επιχείρηση, αντιμετωπίζοντας τις νέες τεχνολογικές προκλήσεις και αναπτύσσοντας μία βιώσιμη ψηφιακή στρατηγική για τη σταθερή αύξηση της κερδοφορίας.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........