Ο μουσικός Δεκέμβρης ξεκινά στις ΤΡΕΙΣ ΠΗΓΕΣ στο Αβδου του δημου Χερσονησου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Ο μουσικός Δεκέμβρης ξεκινά στις ΤΡΕΙΣ ΠΗΓΕΣ στο Αβδου του δημου Χερσονησου

 Ο μουσικός Δεκέμβρης ξεκινά στις ΤΡΕΙΣ ΠΗΓΕΣ στο Αβδου του δημου Χερσονησου την Κυριακή 4 Δεκεμβριου με Εράν...


Εράν σημαίνει ν'αγαπάς... Το μουσικό σχήμα Εράν αποτελείται από την Κυβέλη Σεργίου και τον Νεκτάριο Παχιαδάκη. Μαζί τους ο Βαγγέλης Φανουράκης.θα παρουσιαστούν παραδοσιακά τραγούδια από τα αστικά κέντρα αλλά και την επαρχία της Κρήτης , αγαπημένα μικρασιάτικα , επιλογές από νησιά του Αιγαίου καθώς και της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου όπως και δικές τους συνθέσεις. 

Θα επιλεγούν τραγούδια που ηχογραφήθηκαν στις αρχές έως και τα μέσα του προηγούμενου αιώνα των οποίων οι ρίζες χάνονται στο βάθος της ιστορίας μας, ικανά να μεταφέρουν πολιτισμικές μνήμες που κινδυνεύουν να χαθούν στην εποχή μας.

Το μουσικό σχήμα Εράν ξεκίνησε την πορεία του το 2013 ως μία παρέα φίλων μουσικών με κοινό σημείο την αγάπη για την μουσική της Κρήτης. Από τα πρώτα βήματα του αγκαλιάστηκε όχι μόνο από την αγάπη του κοινού αλλά και από την εκτίμηση καταξιωμένων μουσικών και καλλιτεχνών με τους οποίους και συνεργάστηκε όπως ο Γιάννης Ξυλούρης , ο Ηλίας Λογοθέτης , η Μαρία Ζαχαρή , ο Παναγιώτης Σδούκος και πολλοί άλλοι .

Έχει στο βιογραφικό του πλήθος συναυλιών εντός και εκτός Κρήτης καθώς και 2 δισκογραφικές δουλειές , "Ονείρου Ζωγραφιά" και "Να 'μουν πουλί να πέταγα" πανελλαδικής κυκλοφορίας μέσω των μουσικών εκδόσεων"Σείστρον".
τηλ. κρατήσεων 28970 51577
Ενίσχυση μουσικών 3€




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........