Έναρξη λειτουργίας της «Πλατφόρμας Δήλωσης επί των ακαθαρίστων εσόδων και Παρεπιδημούντων» - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Έναρξη λειτουργίας της «Πλατφόρμας Δήλωσης επί των ακαθαρίστων εσόδων και Παρεπιδημούντων»

 Ο Δήμος Ηρακλείου ενημερώνει τους δημότες ότι έχει ενεργοποιηθεί η «Πλατφόρμα Δήλωσης επί των ακαθαρίστων εσόδων και Παρεπιδημούντων» που ανέπτυξε η Κ.Ε.Δ.Ε. σε συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, το Υπουργείο Εσωτερικών και την ΑΑΔΕ για την υποβολή ηλεκτρονικής δήλωσης, τον αυτοματοποιημένο υπολογισμό και την είσπραξη των τελών επί των ακαθαρίστων εσόδων και παρεπιδημούντων.Οι επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ηλεκτρονικά τη δήλωσή τους στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/epikheirematike-drasterioteta/phorologia-epikheireseon/elektronike-delose-epi-ton-akathariston-esodon-kai-tou-telous-diamones-parepidemounton

και να πληρώνουν επίσης ηλεκτρονικά το ανάλογο τέλος και το τυχόν πρόστιμο σε περίπτωση εκπρόθεσμης καταβολής. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με την επιτυχημένη ηλεκτρονική πληρωμή της οφειλής μέσω της υπηρεσίας online πληρωμών IRIS από την ΔΙΑΣ. Α. Ε.

Για κάθε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο αρμόδιο γραφείο (Νο 8) του Δήμου Ηρακλείου και στα τηλέφωνα: 2813-409426, 2813-409434.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ......... .........

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ