Αρκαλοχώρι: Συνάντηση Χάρη Μαμουλάκη με μέλη του Συλλόγου Σεισμόπληκτων Δήμου Μινώα Πεδιάδας «Η Ελπίδα»

 Τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που ακόμη και σήμερα, σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά τον καταστροφικό σεισμό του Σεπτεμβρίου του 2021, ταλαιπωρούν χιλιάδες κατοίκους, βρέθηκαν στο επίκεντρο μιας ακόμη συνάντησης του αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτή Ηρακλείου, Χάρη Μαμουλάκη, με μέλη του Συλλόγου Σεισμόπληκτων Δήμου Μινώα Πεδιάδας «Η Ελπίδα».


Ο Χάρης Μαμουλάκης αντάλλαξε απόψεις για όλα όσα απασχολούν τους σεισμόπληκτους, παρουσίασε τις τελευταίες Κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις που έχουν γίνει από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με σκοπό την επίλυσή τους και σε δήλωσή του ανέφερε: «Για μια ακόμη φορά βρεθήκαμε στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου, αυτή τη φορά την παραμονή της επίσκεψης του Κ. Μητσοτάκη στο νομό Ηρακλείου, διαπιστώνοντας με λύπη ότι ουσιαστικά τίποτα δεν έχει προχωρήσει. 


Τα προβλήματα παραμένουν, ελάχιστοι οι φάκελοι που έχουν διεκπεραιωθεί, ενώ πολλοί συμπολίτες μας διαμένουν ακόμη σε οικίσκους, μόλις 10 χιλιόμετρα μακριά από το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο της Κρήτης, το αεροδρόμιο Καστελίου. 



Ο κ. Μητσοτάκης, μετά τις «μεθυσμένες» υποσχέσεις του μπροστά στις κάμερες το 2021, αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων και σε αυτόν τον τομέα. Θεωρούμε χρέος μας να συνεχίσουμε να πιέζουμε. Με κάθε τρόπο. Μέχρι να δοθούν οι απαιτούμενες λύσεις και οι αόρατοι σεισμόπληκτοι, γίνουν κυβερνητική προτεραιότητα.».

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........