Βράβευση του 1ου Πανελληνίου Μαθητικού Οικονομικού Διαγωνισμού στην Α’ Γυμνασίου

 Η Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, στο πλαίσιο του Ειδικού Προγράμματος Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας – «Θεματική Ενότητα ΠΔΕ02: Διδακτική Οικονομικών, Διοίκησης και Εκπαιδευτική Αξιολόγηση», πραγματοποίησε τον 1ο Πανελλήνιο Μαθητικό Οικονομικό Διαγωνισμού στην Α’ Γυμνασίου, για το σχολικό έτος 2022-2023 με θέμα: «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ».


Από τα αποτελέσματα της αξιολόγησης, προκύπτει ότι από το σύνολο των ογδόντα (80) Γυμνασίων που συμμετείχαν τελικά στο διαγωνιστικό μέρος του 1ου Πανελλήνιου Μαθητικού Οικονομικού Διαγωνισμού στην Α’ Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2022-2023, βραβεύτηκαν μαθήτριες/ές από συνολικά πενήντα έξι (56) Γυμνάσια.


Η βράβευση έλαβε χώρα χθες, Πέμπτη 11 Μαΐου 2023, μέσω διαδικτυακής εκδήλωσης, κατά την οποία, συμμετείχαν οι βραβευμένοι μαθητές μαζί με τους καθηγητές τους.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........