Απόδραση με ένα μονοήμερο, δύο διήμερα και ένα τριήμερο απο τους δρόμους ζωής

 Απόδραση με ένα μονοήμερο, δύο διήμερα και ένα τριήμερο...

Είναι πανέμορφη και προστατευόμενη περιοχή, ο εθνικός μας δρυμός, η Σαμαριά (το απόλυτο φαράγγι) !!.
Κύρια κατοικία του αίγαγρου (κρι κρι), με πυκνό δάσος, εντυπωσιακό ανάγλυφο, μοναδική πανίδα & χλωρίδα και τρεχούμενα νερά στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής, να συνθέτουν σκηνικό απαράμιλλου φυσικού κάλους.


Με αρκετά σημεία ξεκούρασης, ο μέσος όρος ολοκλήρωσης της πορείας θα κυμανθεί μεταξύ 5:30 και 6:30 ωρών με μέγιστο χρόνο διέλευσης στην διάθεση μας τις 8 ώρες.



Επιστροφή μέσω Λουτρού και χώρας Σφακίων με πλοίο.
Και τώρα πάμε στα καλύτερα…
Η επίσκεψη μας στη Σαμαριά θα γίνει με τις εξής παραλλαγές (ώστε να μην έχει κανείς τη δικαιολογία να λείψει), θυμίζουμε ότι η 05/06 είναι αργία (Αγίου Πνεύματος):


Ένα τριήμερο, Σάββατο/Κυριακή/Δευτέρα, με σύντομη πορεία στη βόρεια πλευρά της μαδάρας(για την προσαρμογή μας εν όψη της επόμενης μέρας), διανυκτέρευση στον Ομαλό, με πλούσιο βραδινό, με πρωινό την Κυριακή, με διέλευση του φαραγγιού και εν συνεχεία διανυκτέρευση στην Αγία Ρουμέλη για να απολαύσουμε τη Δευτέρα τα εκπληκτικά νερά και την ενέργεια του μέρους, να ξεκουραστούμε και χορτάτοι εικόνες και παραστάσεις να επιστρέψουμε το απόγευμα με το πλοίο στα Σφακιά και εν συνεχεία με το πούλμαν μας, στο Ηράκλειο.


Ένα διήμερο, Σάββατο/Κυριακή, με διανυκτέρευση στον Ομαλό το Σάββατο (όπως παραπάνω), με διάσχιση του φαραγγιού την Κυριακή και αναχώρηση το απόγευμα με το πλοίο για Σφακιά και εν συνεχεία για Ηράκλειο.


Ένα διήμερο, Κυριακή/Δευτέρα, με διάσχιση του φαραγγιού την Κυριακή, με διανυκτέρευση στην Αγία Ρουμέλη και επιστροφή όπως παραπάνω (το 3ήμερο).
Ένα μονοήμερο, την Κυριακή (ημέρα διέλευσης του φαραγγιού) με αναχώρηση και άφιξη στο Ηράκλειο αυθημερόν.


Η ομάδα του τριημέρου και του πρώτου διημέρου, θα έχει αναχώρηση από την Λ. Εθνικής Αντιστάσεως (χαμηλά προς το λιμάνι – έναντι στρογγυλό κτίριο τραπέζης Πειραιώς), ημέρα Σάββατο 03/06/2023 στις 15:00.
Όλοι οι υπόλοιποι αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα), ημέρα Κυριακή 04/06/2023 στις 06:00.

Πληροφορίες - Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650, Με φυσική παρουσία μας βρίσκετε εδώ.
Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-14:00 & 18:00-21:00.
Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.
Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες μας από το site μας www.dromoizois.gr


Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.
Kouklinos Tours.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........