Χάρης Μαμουλάκης: Καθολική η αποδοχή του Συμβολαίου για την Αλλαγή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

 Στις γειτονιές του Ηρακλείου συνεχίζονται οι περιοδείες και οι συναντήσεις του αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και εκ νέου υποψήφιου Βουλευτή Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη.

«Πλησιάζει η ώρα που η πολιτική αλλαγή θα γίνει πραγματικότητα. Που οι πολλοί θα βρεθούν στο επίκεντρο και θα βγουν από τα αδιέξοδα των πολιτικών του κ. Μητσοτάκη» αναφέρει σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: 
«Το μήνυμα είναι ισχυρό και ανοίγει ένα παράθυρο αισιοδοξίας για το αύριο. Το Συμβόλαιο για την Αλλαγή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, αυτό το ρεαλιστικό και κοστολογημένο πρόγραμμα, που φέρνει αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών, αλλά και δίκαιο, αποτελεσματικό κράτος δίπλα στον πολίτη, γνωρίζει καθολική αποδοχή. Από την πλευρά μας, είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε την πρώτη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, την πρώτη μέρα της συγκρότησης της προοδευτικής κυβέρνησης. Που θα περιλαμβάνει ακύρωση όλων των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας μέχρι να νομοθετηθεί το σχέδιο που παρουσιάσαμε και έχει την υπογραφή και της Λούκας Κατσέλη, την μείωση του ΦΠΑ στον κατώτερο συντελεστή στα τρόφιμα και σε μηδενικό συντελεστή στα είδη πρώτης ανάγκης, τη μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα στο κατώτερο επιτρεπτό επίπεδο που προβλέπει η ΕΕ και την κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής στα Πανεπιστήμια.Στις 21 Μαΐου, η κοινωνία βρίσκει διέξοδο. Και κάνει πράξη την πολιτική Αλλαγή!».

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........