Επίσκεψη του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού στο κρουαζιερόπλοιο "Enchanted Princess"

 Στην ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου στο πλαίσιο καλωσορίσματος του κρουαζιερόπλοιου «Enchanted Princess», που πραγματοποιήθηκε στην προβλήτα 5 του Λιμένα Ηρακλείου, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Γιώργο Σισαμάκη.


Ο Δήμαρχος ξεναγήθηκε στους χώρους του πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου το οποίο έχει την δυνατότητα μεταφοράς 5.000 επιβατών και παράλληλα ενημερώθηκε για τον σχεδιασμό του ΟΛΗ που και φέτος πρωτοπορεί στον τουρισμό κρουαζιέρας.


Παράλληλα ο Δήμαρχος είχε την δυνατότητα να συνομιλήσει με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τον Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανόλη Κουτουλάκη καθώς και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Λ.Η Μηνά Παπαδάκη , για τις προοπτικές ανάπτυξης του Λιμανιού του Ηρακλείου αλλά και για τις θετικές προβλέψεις που καταγράφονται στην Κρήτη και το Ηράκλειο ειδικότερα , από τον τουρισμό κρουαζιέρας κατά την φετινή τουριστική περίοδο.

Όπως σημείωσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου: «Για μια ακόμη χρονιά ο τουρισμός κρουαζιέρας στο Λιμάνι του Ηρακλείου θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και τούτο οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις συνεχείς προσπάθειες του Ο.Λ.Η. 

Παράλληλα για πρώτη χρονιά σε συνεργασία με τον Ο.Λ.Η. εγκαινιάζουμε τις «τοπικές αγορές» όπου παραγωγοί του Ηρακλείου σε ειδικά περίπτερα θα πωλούν τα ποιοτικά προϊόντα τους αποδεικνύοντας ότι το Ηράκλειο αποτελεί τον καλύτερο γαστρονομικό προορισμό»

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........