Η ανακοίνωση του δήμου Σητείας για την λειτουργία μηχανισμού πρόσβασης στη θάλασσα (SeaAccess) για άτομα με κινητικά προβλήματα.

 Ο Δήμος Σητείας πρόσφατα προμηθεύτηκε « Μηχανισμό πρόσβασης στη θάλασσα για άτομα με κινητικά προβλήματα (SeaAccess) », που τοποθετήθηκε στην παραλία της Σητείας πλησίον του λιμενοβραχίονα.



Γνωστοποιούμε ότι,

-  Παρατηρείται το φαινόμενο ο μηχανισμός να χρησιμοποιείται από άτομα νεαρής ηλικίας – παιδιά - για παιχνίδι, με ορατό τον κίνδυνο ατυχήματος ή πρόκλησης βλάβης σε αυτόν.

-  Είναι απολύτως αναγκαία η παροχή πληροφοριών αλλά και η υποστήριξη των ατόμων με κινητικά προβλήματα  στην ασφαλή χρήση του μηχανισμού. 


 Και επειδή, είναι αδύνατη η παρουσία προσωπικού στο χώρο με πλήρες ωράριο, ο μηχανισμός θα είναι σε λειτουργία  από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 έως 13:00, τουλάχιστον μέχρι οι χρήστες να εξοικειωθούν με τη λειτουργία  του.      

                     

Η παρατηρούμενη δυσλειτουργία στις 28/06/2023 οφείλεται, με βεβαιότητα, στη μετακίνηση και κακή επανατοποθέτηση του μηχανισμού, από μη εξουσιοδοτημένο άτομο.

Ζητούμε την κατανόηση σας.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........