Ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Ανώτατη Εκπαίδευση - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Ανώτατη Εκπαίδευση

 Ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Ανώτατη Εκπαίδευση προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση : 


«Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Ανώτατη Εκπαίδευση, θέλω να συγχαρώ θερμά όλους τους μαθητές που κατάφεραν να εισέλθουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση διανύοντας μια μακρά και επίπονη διαδρομή. 


Θέλω, όμως, να συγχαρώ και τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που από το δικό τους μετερίζι στήριξαν ακούραστα την προσπάθεια της νεολαίας μας. Συνοδοιπόροι σε αυτή την προσπάθεια, κατάφεραν με επιμονή, υπομονή και αγάπη να συμβάλουν σε αυτή την επιτυχία. 


Οι μαθητές που δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα να ξέρουν πως δεν μπορεί τίποτα να τους εμποδίσει να διεκδικήσουν το μέλλον που ονειρεύονται. Καλή συνέχεια στα βήματα όλων των παιδιών. Προχωρήστε με πίστη, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, μέχρι να δείτε τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα. Το μέλλον ανήκει σε όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

......... .........
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ