Μαρία Καναβάκη: "Με την πολιτική προστασία δεν ... παίζουμε"! - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

......... .........
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Μαρία Καναβάκη: "Με την πολιτική προστασία δεν ... παίζουμε"!

 Δίνοντας έμφαση στα ζητήματα καθημερινότητας αλλά κυρίως στα θέματα ασφάλειας και πολιτικής προστασίας, η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, Μαρία Καναβάκη, επισκέφθηκε μαζί με υποψήφιους του συνδυασμού της "Ηράκλειο Για Σένα" γειτονιές και συνοικίες σε Πόρο και Κατσαμπά.


Συνεχίζοντας νυχθημερόν τις επαφές, τις περιοδείες και τις συναντήσεις με τους δημότες, απέδειξε ότι είναι πάντα στο πλευρό τους, για ακόμη μία φορά.


Οι Ηρακλειώτισσες και οι Ηρακλειώτες την υποδέχθηκαν με χαμόγελα κι ενθουσιασμό ενώ οι ευχές για νίκη στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου έπεσαν "βροχή", κάτι που συγκίνησε ιδιαίτερα την κ. Καναβάκη.


Η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου επισήμανε ότι τα ζητήματα της πολιτικής προστασίας και της ασφάλειας είναι σε απόλυτη προτεραιότητα για την ίδια και τον συνδυασμό της και τόνισε ότι εφόσον οι δημότες την εμπιστευτούν στις 8 Οκτωβρίου, θα ρίξει μεγάλο βάρος στην ουσιαστική πολιτική προστασία!


Άλλωστε, είναι νωπές οι μνήμες από τη φονική κακοκαιρία στη Θεσσαλία και τις γύρω περιοχές και όπως είπε η κ. Καναβάκη "με την πολιτική προστασία... δεν παίζουμε"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ