Επιστημονικό συνέδριο «Ειδικά ζητήματα ποινικού δικαίου και νομολογιακή αντιμετώπιση τους» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Επιστημονικό συνέδριο «Ειδικά ζητήματα ποινικού δικαίου και νομολογιακή αντιμετώπιση τους» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

 Η  Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος  και ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης συνδιοργανώνουν  διήμερο επιστημονικό συνέδριο, με τίτλο:« Ειδικά ζητήματα ποινικού δικαίου  και νομολογιακή αντιμετώπιση τους» .


Στο συνέδριο αυτό , που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο στην  αίθουσα “Plaza” του ξενοδοχείου GALAXY ( οδός Λεωφ. Δημοκρατίας 75) , στις 20 Οκτωβρίου  2023 και  ώρα 17.00 – 21.00 και στις 21 Οκτωβρίου  2023 και ώρα 9.30 – 14.00 ,  θα αναπτυχθούν  ενδελεχώς επιλεγμένες θεματικές ενότητες του ποινικού και δικονομικού δικαίου που απασχόλησαν τη νομολογία και παρουσίασαν ενδιαφέρουσες ερμηνευτικές προσεγγίσεις , με τη σύμπραξη και ενεργό συμμετοχή διακεκριμένων καθηγητών , δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών.


Στο συνέδριο έχουν προσκληθεί και θα παραστούν, απευθύνοντας χαιρετισμό ο Υπουργός Δικαιοσύνης, η Πρόεδρος και η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, η Διευθύνουσα το Εφετείο και την Εισαγγελία Εφετών Ανατολικής Κρήτης.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα μεταδοθούν σε ζωντανή σύνδεση (live streaming) στο youtube, μέσω του επίσημου καναλιού  της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος.

 

Ο   Πρόεδρος  της

Ένωσης Εισαγγελέων  Ελλάδος

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου
Ευάγγελος      Μπακέλας

Εισαγγελέας Εφετών

Νικόλαος       Λογοθέτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ