Μια «συγγνώμη» και πολλά «θα» από τον Υπουργό Υγείας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Μια «συγγνώμη» και πολλά «θα» από τον Υπουργό Υγείας

 Απαντώντας στις δηλώσεις του Υπουργού Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη​ για το μέλλον του Βενιζελείου Νοσοκομείου, ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, δήλωσε:

«Μπροστά στην γενική κατακραυγή και τις εξαγγελθείσες κινητοποιήσεις, ο Υπουργός Υγείας προσπαθεί με μια «συγγνώμη» και πολλά «θα» να κρύψει τις τεράστιες ευθύνες της Κυβέρνησης της ΝΔ για την κατάρρευση του Βενιζελείου Νοσοκομείου και να κατευνάσει τις αντιδράσεις. Παράλληλα, προσπαθώντας προφανώς να κερδίσει χρόνο και να δείξει «ενδιαφέρον», ζητάει εκ νέου ενημέρωση για τις ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τις οποίες δεσμεύεται ότι «θα» καλύψει. Προσποιείται τον ανήξερο, ενώ γνωρίζει πολύ καλά όλα τα δεδομένα. 
Ενώ έχει λάβει μέχρι και την κοινοβουλευτική Ερώτησή μας στις 14 Σεπτεμβρίου, με την οποία παρουσιάζαμε το πρόβλημα και τον καλούσαμε να ενημερώσει τη Βουλή και την τοπική κοινωνία τι σκοπεύει να κάνει για την ομαλή λειτουργία της χειρουργικής κλινικής στο Βενιζέλειο, καθώς και το ποιος είναι ο σχεδιασμός του Υπουργείου για την κάλυψη των τεράστιων λειτουργικών κενών στην στελέχωση του ιστορικού νοσοκομείου. Ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν πείθει κανέναν με το όψιμο ενδιαφέρον του.».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ