Αυτές είναι οι 25 πιο ασφαλείς αεροπορικές εταιρίες για το 2024 - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Αυτές είναι οι 25 πιο ασφαλείς αεροπορικές εταιρίες για το 2024

 Air New Zealand, Qantas, Virgin Australia, Etihad Airways, Qatar Airways, Emirates, All Nippon Airways, Finnair, Cathay Pacific Airways, Alaska Airlines, SAS, Korean Air, Singapore Airlines, EVA Air, British Airways, Turkish Airlines, TAP Air Portugal, Lufthansa/Swiss Group, KLM, Japan Airlines, Hawaiian Airlines, American Airlines, Air France, Air Canada Group and United Airlines.


Σύμφωνα με τον αρχισυντάκτη του AirlineRatings.com, Geoffrey Thomas, αυτές οι αεροπορικές εταιρείες ξεχωρίζουν στον κλάδο και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ασφάλειας, της καινοτομίας και της παρουσίασης νέων αεροσκαφών.


Σημειώνεται ότι η Air New Zealand και η Qantas είχαν μόλις 1,50 βαθμό διαφορά μεταξύ.

Ωστόσο, ο όμιλος Qantas έχει ξεκινήσει τη μεγαλύτερη ανανέωση του στόλου του στην ιστορία του με τεράστιες παραγγελίες για τα αεροσκάφη A220, A320, A321, A350 και 787 που θα παραδοθούν τα επόμενα τρία χρόνια.


Ποια είναι όμως τα κριτήρια για αυτή τη βαθμολόγηση;

Γίνεται ανάλυση των ατυχημάτων τα τελευταία 5 ετών, των σοβαρών συμβάντων σε διάστημα δύο ετών, των ελέγχων από τα διοικητικά όργανα της αεροπορίας και τις κύριες ενώσεις, των κυβερνητικών ελέγχων, της ηλικίας του στόλου και της εκπαίδευσης του πληρώματος.


Οι αεροπορικές εταιρείες έχουν περιστατικά κάθε μέρα και πολλά από αυτά είναι προβλήματα κατασκευής αεροσκαφών ή κινητήρων και όχι λειτουργικά προβλήματα των αεροπορικών εταιρειών. Είναι ο τρόπος με τον οποίο το πλήρωμα πτήσης χειρίζεται αυτά τα σοβαρά περιστατικά που καθορίζει μια ασφαλή αεροπορική εταιρεία από μια λιγότερο ασφαλή.


Οι 25 ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες του 2024 βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας στον τομέα της ασφάλειας, της επιχειρησιακής αριστείας και της εκτόξευσης νέων πιο προηγμένων αεροσκαφών, όπως το Airbus A350, το Boeing 787 και το 777-9.


Το AirlineRatings ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2013 και αξιολογεί την ασφάλεια, το προϊόν κατά τη διάρκεια της πτήσης και, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, τη τήρηση των μέτρων ασφαλείας από τον COVID-19 385 αεροπορικών εταιρειών χρησιμοποιώντας το μοναδικό σύστημα αξιολόγησης επτά αστέρων. Έχει χρησιμοποιηθεί από εκατομμύρια επιβάτες από 195 χώρες και έχει γίνει το πρότυπο του κλάδου για την αξιολόγηση της ασφάλειας και των προϊόντων.


https://money-tourism.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........