Εκλέχθηκε το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Γόρτυνας και τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Εκλέχθηκε το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Γόρτυνας και τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής

 Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Δημαρχείο Γόρτυνας, στους Αγίους Δέκα, η ειδική συνεδρίαση για την εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Δημοτικής Επιτροπής.

Ο Λευτέρης Κοκολάκης εξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, συγκεντρώνοντας 15 ψήφους. Η παράταξη «Γόρτυνα - Νέα Εποχή» ψήφισε λευκό.


Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ομόφωνα ο Κωνσταντίνος Πηρουνάκης και γραμματέας, επίσης ομόφωνα, ο Δημήτρης Αρβανιτάκης.


Μετά την εκλογή του, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Λευτέρης Κοκολάκης, τόνισε: «Σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη, ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο, Μιχάλη Κοκολάκη και τα μέλη της παράταξής μας για την τιμητική πρόταση. Ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παράξουμε όλοι μαζί έργο προς όφελος του τόπου και των δημοτών».


Στην Δημοτική Επιτροπή Παιδείας, από την παράταξη του Δημάρχου εκλέχθηκαν ως τακτικά μέλη οι: Λαγουδάκης Μανώλης, Σηφάκης Στέλιος, Σέγκου - Τσατσάκη Μαρία, Γαρεφαλάκης Αντώνης και ως αναπληρωτικά μέλη οι: Κοκκινάκης Κωνσταντίνος, Φωτάκης Γιώργος, Λιοδακάκης Ιωάννης, Τσιμπλοστεφανάκη Αικατερίνη.

Από τις παρατάξεις της μειοψηφίας, τακτικά μέλη εκλέχθηκαν οι: Ξυλούρης Σταύρος,

Χατζάκης Τίτος και αναπληρωματικά μέλη οι: Ιερωνυμάκη Πελαγία, Βαλεργάκης Αντώνιος.

Ο Δήμαρχος, Μιχάλης Κοκολάκης, ευχήθηκε σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους «καλή και παραγωγική θητεία, σε κλίμα συνεργασίας και ενότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........