Αθήνα: Μια Από Τις Πιο Όμορφες Πόλεις Τη Νύχτα Στον Κόσμο

 .com/img/a/

 Η Αθήνα, λοιπόν, βρίσκεται στο «βάθρο» με τις πιο όμορφες πόλεις του πλανήτη μας το βράδυ, όπως την κατατάσσουν οι χρήστες του Instagram. 



Σύμφωνα με έκθεση του Daily Travel News, η ελληνική πρωτεύουσα βρίσκεται στην τρίτη θέση, πίσω από το δεύτερο Λονδίνο και το πρώτο Παρίσι.


.com/img/a/

Είναι ενδεικτικό ότι, οι πρώτες έξι θέσεις καταλαμβάνονται από ευρωπαϊκές πόλεις και συγκεκριμένα πρωτεύουσες, καθώς πίσω από την Αθήνα βρίσκονται η Ρώμη (4η), η Βαρσοβία (5η) και η Βουδαπέστη (6η). 



Μάλιστα, μετά το 7ο Ντουμπάι ακολουθούν κι άλλες πόλεις της γηραιάς ηπείρου, η Λυών (8η), η Τουλούζ (9η) και το Βερολίνο (10η θέση), ενώ για την πρώτη αμερικανική πρέπει κάποιος να ανατρέξει στο Νο13, που είναι η Νέα Υόρκη, πίσω από το 12ο Άμστερνταμ και την 11η Μπορντό.


.com/img/a/

Η μέτρηση γίνεται με βάση τα hashtags, στην οποία κυριαρχεί το Παρίσι με 1.000.000, ενώ το Λονδίνο ακολουθεί με 231,000 και η Αθήνα με 182,000. Παραπάνω από 100.000 hashtags έχουν μόνο η Ρώμη και η Βαρσοβία, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως η Νέα Υόρκη έχει μόλις 50.000. 



Επίσης, το Τόκιο που βρίσκεται στο Νο17, παρά το εντυπωσιακό νυχτερινό σκηνικό που προσφέρει, έχει μόλις 42.7000 hashtags.


Η λίστα με τις 20 πρώτες πόλεις

.com/img/a/

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........