Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον Αγιασμό των Υδάτων στα Χανιά - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον Αγιασμό των Υδάτων στα Χανιά

 Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρέστη στον Αγιασμό των Υδάτων στα Χανιά θέλησε να στείλει «ένα ισχυρό μήνυμα ελπίδας και προόδου».


Στην αρχή του 2024 «έχουμε το δικαίωμα να ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία, με περισσότερη αυτοπεποίθηση», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση των δυσκολιών και θα αγωνίζεται για μια καλύτερη καθημερινότητα για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες.Αναλυτικά στη δήλωσή του για τον εορτασμό των Θεοφανείων, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε: «Αυτήν τη λαμπρή και ηλιόλουστη μέρα το φως των Θεοφανείων στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα ελπίδας και προόδου. Και καθώς βρισκόμαστε στην αρχή του 2024, έχουμε το δικαίωμα να ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία, με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

 Οι δυσκολίες προφανώς δεν λείπουν: από τις μεγάλες γεωπολιτικές κρίσεις στη γειτονιά μας μέχρι την εισαγόμενη ακρίβεια. Θα βρισκόμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπισή τους. 

Ταυτόχρονα θα εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη καθημερινότητα για όλες τις Ελληνίδες και για όλους τους Έλληνες. Με μια οικονομία η οποία αναπτύσσεται γρήγορα δημιουργώντας καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας, μια ποιοτική δημόσια παιδεία, μια καλή υγεία για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, με περισσότερη ασφάλεια σε όλες τις γειτονιές της πατρίδας μας.

Ταυτόχρονα θα βρισκόμαστε πάντα σε επιφυλακή και για τα εποχιακά προβλήματα, τις εποχιακές κρίσεις, όπως η έξαρση της γρίπης και του κορονοϊού. Γι' αυτό εμβολιαζόμαστε και προστατευόμαστε. Κυρίως προστατεύουμε τους πιο αδύναμους και ευάλωτους συμπολίτες μας. Θέλω και πάλι σήμερα εδώ από τα ηλιόλουστα Χανιά, να ευχηθώ σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα απανταχού της γης, καλή φώτιση, καλή χρονιά, με υγεία, χαρά σε εσάς και στους αγαπημένους σας. Σας ευχαριστώ πολύ».


Παρών στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου στα Χανιά

Νωρίτερα με κατάνυξη εορτάστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου στα Χανιά η γιορτή των Φώτων παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.


Οι καμπάνες ήχησαν χαρμόσυνα και εκατοντάδες πιστοί προσήλθαν στην εκκλησία για να γιορτάσουν τα Θεοφάνια να λάβουν αγιασμό και να παρακολουθήσουν στη συνέχεια την τελετή αγιασμού των υδάτων.


Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος παρακολούθησε τη θεία λειτουργία στον μητροπολιτικό ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στα Χανιά.

Το απόγευμα η συνάντηση Μητσοτάκη -Μπλίνκεν

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός βρίσκεται από χθες το βράδυ στα Χανιά και αναμένεται το απόγευμα να έχει συνάντηση στο πατρικό του σπίτι με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, Άντονι Μπλινκεν.


Πηγή: flashnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........