Μη Γίνεσαι Κάτι Άλλο Από Αυτό Που Είσαι Απλά Και Μόνο Για Να Εισπράξεις Το Χάδι

 Ο καθένας μας θέλει δίπλα του την ιδανική αγάπη αλλά δυστυχώς η έλλειψη επικοινωνίας και εμπιστοσύνης συνήθως κλονίζουν τις σχέσεις και τις διαλύουν. 


Ο πόνος και η θλίψη είναι αναπόφευκτα, νιώθετε σαν να έχετε χάσει τα πάντα, αλλά πρέπει να σκεφτείτε με τη λογική και να μην αφήνετε να σας εξουσιάζουν τα αρνητικά συναισθήματα και κυρίως να έχετε υπομονή.

 Ίσως προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με τον/την πρώην σας αλλά εισπράττετε απόρριψη. Υπάρχουν όμως πολλά πράγματα να κάνετε όσο είστε χωριστά. 
8c4b00780d75bb8456206ff5eda108a5

Ήταν 31 Δεκεμβρίου όταν έκατσα και σκέφτηκα ... για το 2017. Σκέφτηκα πολλά, αποφάσισα ακόμη περισσότερα. Έχουν περάσει όμως 25 μέρες και ξέρεις τι κατάλαβα, πως δεν έχω αλλάξει ακόμη τίποτα στην καθημερινότητά μου.  Όχι, πάει και τελείωσε, φέτος δε θα κάνω το ίδιο και ξεκινάω από σήμερα. Μαζί μου θα το κάνεις και εσύ γιατί μπορείς και πρέπει. Πρέπει να φύγεις από εκεί που... πρέπει. Βασικά πρέπει να φύγεις από εκεί που δεν πρέπει να είσαι, είτε εγκεφαλικά, είτε ψυχικά, είτε σωματικά.

Έχεις σκεφτεί ποτέ πως «σπας» σε πολλά κομμάτια; Αναλώνεσαι σε καταστάσεις που δεν είναι για εσένα. Το ξέρεις και αν κρίνω από τον δικό μου εαυτό, μερικές φορές σου αρέσει κιόλας. Καταβάθος ελπίζεις πως με ένα μαγικό ραβδάκι ( που ανάθεμα αν θα το έχεις ποτέ ) όλο αυτό που ζεις θα αλλάξει. Το παρόν θα γίνει η εικόνα που έχεις στο μυαλό σου. Όχι, θαύματα δε γίνονται. Έτσι πιστεύω τουλάχιστον. 

Φύγε, λοιπόν, από τον τύπο που σε κάνει να μαραζώνεις, φύγε για εσένα και μη σε νοιάζει για εκείνον. Όταν σου λένε «δεν κάνει για εσένα» σημαίνει πως ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. Σου είναι δύσκολο, σου είναι αδύνατον καθώς τον / την έχεις ψηλά, αλλά ίσως είναι για πολύ... χαμηλά. Φύγε και θα δεις πως δεν είχαν άδικο. Μη γίνεσαι κάτι άλλο από αυτό που είσαι απλά και μόνο για να εισπράξεις το χάδι του. 

Μην πέφτεις στα πατώματα για χάρη του, μην αφήνεις στην άκρη τους ανθρώπους που σε αγαπούν για ένα του βλέμμα. Πάρε το μάθημά σου και απλά... κλείσε την πόρτα. Έχεις σκεφτεί πως ίσως να θες τον Ανθρωπο σου για την εικόνα που έχεις φτιάξει εσύ στο μυαλό σου; 

Νιώθεις ερωτευμένος μαζί του για αυτό που θα ήθελες να είστε εσείς οι δύο, αυτό το ένα. Τον σκέφτεσαι να σου χαμογελά την ώρα που ξυπνάτε δίπλα δίπλα, στην πραγματικότητα όμως τα πρωινά σου είναι κενά και χωρίς το χαμόγελό του. Μήπως «πεθαίνεις» για ένα... ψέμα;
couple_in_love

Φύγε από τις αναμνήσεις που σε «χαλάνε». Στα παραμύθια υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί ήρωες. Το ίδιο συμβαίνει και με τις αναμνήσεις. Υπάρχουν αυτοί που σου άφησαν καλές εικόνες, καλές σκέψεις και αυτοί που σε «μαχαίρωσαν», ίσως απλά να σε «έγδαραν» λιγάκι. Μάζεψέ τις, και απλά πέτα τις κάπου που ποτέ δε θα τις ξαναβρείς. Έπεσες, χτύπησες και σηκώθηκες. 

Δεν είναι, λοιπόν, κρίμα να παραπατάς πού και πού για να θυμηθείς τι είχες περάσει;Είναι! Μην ζεις με τις εικόνες που θα μείνουν για πάντα εικόνες, γιατί χάνεις την πραγματικότητα. Ήταν ένα μπαλόνι, στο έδωσαν, δεν κατάφερες να το κρατήσεις και τώρα... πέταξε. Βούτα, λοιπόν, μέσα στην πραγματικότητα και άσε τον άνεμο να πάρει όλες αυτές τις σκέψεις μαζί του.

Φύγε από τους τοξικούς ανθρώπους. Το όνομά τους είναι συνώνυμο της θλίψης, του εκνευρισμού, των δακρύων, του άγχους και όλων των αρνητικών συναισθημάτων που μπορείς να εκδηλώσεις. Αυτοί, λοιπόν, οι άνθρωποι όχι απλά δεν έχουν θέση στη ζωή σου, αλλά ίσως και όλο αυτόν τον καιρό να έχουν πάρει τη θέση κάποιου που το αξίζει περισσότερο.

Φύγε από τις λάθος καταστάσεις. Πίεση, πίεση, πίεση. Ξυπνάς και θέλεις να βάλεις τα κλάματα, να μείνεις για πάντα στο κρεβάτι, να γυρίσεις πλευρό και να χαθείς από τους πάντες και τα πάντα. Σκέψου τι φταίει. Δε σου αρέσει η δουλειά σου; Ψάξε τη θέση των ονείρων σου, κυνήγησέ τη και θα την κερδίσεις. Μη με πεις φοβερά ονειροπόλο και δε θα σου απαντήσω με το κλασσικό «Όταν θέλουμε κάτι όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να τα καταφέρουμε». Φύγε και θα δεις πως δε θα χάσεις.

Μη φοβάσαι να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου. Ό,τι δε σε έκανε ποτέ ευτυχισμένο, δεν αξίζει να υπάρχει στο ημερολόγιό σου. Η καρδιά «χαλάει», πόσο καιρό ακόμη θα παίζεις με τους χτύπους της, χωρίς να τη φροντίζεις;

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........