Εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας της «Ένωσης Συνταξιούχων – ΤΕΒΕ Νομού Λασιθίου» με τον δήμαρχο Σητείας

 Το γραφείο του Δημάρχου κ. Γιώργου Ζερβάκη επισκέφθηκε σήμερα ο νεοσύστατος σύλλογος «Ένωση Συνταξιούχων – ΤΕΒΕ Νομού Λασιθίου» σε μια εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης. Εκ μέρος του Συλλόγου παρέστησαν  ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αιλαμάκης Στυλιανός, ο Αντιπρόεδρος κ. Βασιλάκης Μιχαήλ, ο γραμματέας κ. Κοκκινάκης Ιωάννης, ο Ταμίας κ. Σαρίκας Κωνσταντίνος και ο κ. Παξιμαδάκης Κωνσταντίνος ως μέλος.


Ο  κ. Ζερβάκης καλωσόρισε τα μέλη και ακολούθησε συζήτηση κατά την οποία εξέθεσαν τους προβληματισμούς τους και τις απόψεις τους με βασικό άξονα ενδιαφέροντος τα  θέματα καθημερινότητας.


 Ζήτησαν επίσης ενημέρωση για τα εν εξελίξει έργα και θέματα που αφορούν την εικόνα και την αναβάθμιση της πόλης. Ο Σύλλογος δεσμεύτηκε να βοηθήσει εθελοντικά  τον Δήμο Σητείας με οποιονδήποτε τρόπο και σε οποιονδήποτε τομέα,  δηλώνοντας έτσι  την έμπρακτη στήριξη του στην Δημοτική Αρχή.
Ο Δήμαρχος αφού τους ενημέρωσε εκτενώς για τα τρέχοντα θέματα και για όσα έχουν προγραμματιστεί από τον Δήμο να πραγματοποιηθούν στο άμεσο μέλλον, τους διαβεβαίωσε πως πάντα θα υπάρχει περιθώριο και διάθεση για διάλογο και πως σκοπός του είναι η επίλυση όσο το δυνατόν περισσότερων θεμάτων που απασχολούν τους δημότες. Τους ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την πρόθεση τους και το έντονο ενδιαφέρον τους να είναι στο πλευρό του Δήμου παραμένοντας ενεργοί πολίτες.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........